Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik tulajdonságban tudnál kompromisszumot kötni?
Figyelt kérdés
azaz melyik hiányát tudnád leginkább elfogadni ismerkedéskor?2021. júl. 3. 14:23
A kérdező szavazást indított:
Intelligencia
Karrier
Pénz
Kedvesség
Érintések
Szépség/jóképűség
Szexuális vonzalom
Hasonló személyiség
42 szavazat
1/11 anonim válasza:
Én a pénz hiányát tudnám leginkább elfogadni. Nekem mindegy mennyit keres, addig a pontig, amíg el tudja tartani magát. Ne hitelből hitelbe vándoroljon, meg ne kelljen számolgatni, hogy az 1 Ft-tal olcsóbb tejet vegye.
Természetesen ez is életszakasz-függő, de a felnőtt párkapcsolatok kategóriában van a kérdés,eszerint szavaztam.
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Nekem is a pénz hiánya ami nem zavarna, addig amíg meg tud élni abból ami van és nem nekem kéne eltartani.
5/11 anonim válasza:
Annak aki kérdezte:
Ashley Kahsaklahwee
Ő van a linken.
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen korosztályt kérdezel!
Én 40 elmúltam, ezek közül nálam a külső az utolsó szempont, tini korban megvolt a szépfiú, rosszfiú stb. Millió dolog lehet vonzó egy férfiben, ha nem tökéletes a külseje.
7/11 anonim válasza:
Csak a 'karrier' hiányát tudnàm elfogadni. Az összes többi egyaránt fontos. De ugye azok is úgy fontosak,hogy számomra legyen jóképű,számomra legyen vonzó,stb. A pénz is fontos valamennyire,mert abból él mindenki. A karrierje nekem nem fontos,az is élhet rossz anyagi helyzetben,akinek sikeres karrierje van.
8/11 anonim válasza:
pénzés karrier + hogy vonzóódjak hozzá, tehát a jóképűség is, az én szemszögemből
9/11 A kérdező kommentje:
számomra a karrier az egyik legfontosabb (az intelligencia után) mert az bizonyítja, hogy egy olyan emberrel ismerkedem, aki képes elérni célokat, tenni értük és folyamatosan fejlődni. Meglepő az ereďmény.
2021. júl. 3. 20:03
10/11 anonim válasza:
9 Igen,csak abból nem feltétlen lehet normálisan megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!