Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találkozhatnék olyan lánnyal, akit érdekel a
politika és szeret róla beszélgetni?
Figyelt kérdés
Elsősorban nem elfogult fanatikusokra gondolok, csak szimplán olyanokra, akik követik az eseményeket és szeretnek róla vitázni,beszélgetni.
Nekem ez az egyik kedvenc hobbim, hogy politikai műsorokat nézek, cikkeket olvasok és összevetem őket egymással. Lényegében egyik oldallal vagy párttal sem szimpatizálok, elég kritikus szemmel tekintek az összesre, mert minél jobban beleásom magam, annál jobban észreveszem a hibáikat. Meg a gazdasági,társadalmi kérdések is foglalkoztatnak, és az ezekkel kapcsolatos problémák lehetséges megoldásai.
Na mindegy szerintem sokakat már ezzel a bekezdéssel is halálra untattam, de jó lenne, ha találnék valakit, akit érdekelnek ezek a témák, mert napi szinten annyit foglalkozom vele, hogy nem tudnék nem beszélni róla, viszont untatni meg nem akarok senkit.
Egyetemen. Amúgy nálunk az egész család ilyen. Mondjuk viták is vannak, de nem vérre menőek, szerintem titkon a felek is élvezik :-)
2021. júl. 3. 09:12
2/9 A kérdező kommentje:
Egyetemet már elvégeztem, amikor jártam, akkor még annyira nem foglalkoztattak ezek a témák, pont azután kezdett el érdekelni, hogy kiléptem ebből az egyetemi burokból.
2021. júl. 3. 09:15
3/9 anonim válasza:
Nehéz ügy, hiszen nem vagy elkötelezve egyik oldal felé sem, úgyhogy az sem játszik, hogy valamilyen párttevékenységben szerepet vállalj. Nem tudom, beszélgetsz emberekkel, aztán egyszercsak hátha.
2021. júl. 3. 09:41
4/9 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, a legjobb barátnőm is. Azt meg tudom erősíteni, hogy egyetemen, főleg gazdasági és társadalomtudományi karon vannak ilyenek szép számmal, bár nem tudom, hogy mennyivel vagy idősebb ennél a korosztálynál.
2021. júl. 3. 09:45
5/9 anonim válasza:
Tüntetésen.
2021. júl. 3. 09:47
6/9 anonim válasza:
...Persze értem, hogy egyetemista már nem vagy, de talán segít, ha tudod, hogy milyen csoportra érdemes szűrni ismerkedéskor. Illetve még olyanokra, akik megszereztek hasonló végzettséget. Nem mondom, hogy egy műkörmöst nem érdekelhet a téma, csak alacsonyabb valószínűséggel bukkansz majd olyanra, akit közülük igen.
2021. júl. 3. 09:48
7/9 anonim válasza:
Politikai rendezvényeken például
2021. júl. 3. 10:27
8/9 A kérdező kommentje:
4 évvel ezelőtt végeztem, szval nem olyan régen, de a volt egyetemi évfolyamtársaim elég felszínesen és egyoldalúan szoktak csak tájékozódni és beszélni ezekről a témákról, őket annyira nem érdekli , max elolvasnak néha egy-egy cikket a nekik szimpatikus médiából és azt ismétlik vissza, amiben bár szoktak lenni helyes megállapítások is, de önmagában nem ad egy komplex látásmódot. Úgy veszem észre, hogy (mindenféle végzettségtől függetlenül) eléggé kezdenek burkokba tagozódni az emberek és csak azt a hírt olvassák el vagy veszik igaznak, ami nekik tetszik, a kritikus gondolkodás már luxus számukra.
2021. júl. 3. 10:38
9/9 anonim válasza:
Vagy már nem érdekli őket az egész, mert rájöttek, hogy nálunk nem úgy működik a politika mint más normális, demokratikus országokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!