Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagyok ha 30 éves férfiként leginkább a 18 körüli lányok tetszenek?
ilyen korú barátnőre vágyom a leginkább. fiatalok, álmodozóak,romlatlanok,élettel teliek.
igyekszem én is dolgozni magamon hogy fiatalos maradjak, pl. elkezdtem sportolni egy ideje.
Szerintem nem gáz, ilyen az ízlésed. Viszont nem tudom, hogy egy ilyen korú lány mi a szaszt akarna tőled.
A másik meg hogy manapság a nőkről szinte képtelenség megállapítani, hogy hány évesek. A kamaszok sokszor sokkal öregebbnek néznek ki (pláne ha erősen sminkelnek, vagy dohányoznak), míg a harmincas nők sok esetben akár tíz évvel fiatalabbnak tűnnek, ha nincsenek leharcolva.
Szerintem nagyon gáz, gondolom ki akarod használni, hogy ők még nem éreznek annyira cikinek, könnyebb őket lenyűgözni, illetve pótolnád, ami kimaradt..
Tudod te is, hogy ciki, ne polgárpukkassz itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!