Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként gáz ha 15-18 éves barátnőre vágyom?
Az indoklásom szimpla.
Korombeli nők kilőve mert babázni akarnak. Idősebb nők kilőve, mert már túl öregek nekem.
Huszonéves nők kilőve, mert oltári igényeik vannak.
Maradnak a ropogós tinilányok! (:
próbálj meg összejönni eggyel, rögtön ki lesznek lőve ők is.
marad a markod, szimpla.
Egy csomó fiatal prosti van. Miért nem látogatod meg az egyiket? Ha elég pénzt viszel meg is oldódott a "problémád", mivel érezhetően nem a lelkivilágát szeretnéd megismerni ennek a potenciális 18 éves lánynak.
A 15-öt nem is kommentálom, ezért dutyi jár általában, vagy ha nem is, valami gagyi joghézag miatt akkor is általában megjárod, mert ez nem helyes viselkedés.
Szerintem eléggé kínos, mert egyrészt nem kéne általánosítani, másrészt 30 évesként egyáltalán nem egészséges, hogy 15 éves gyerekekhez vonzódsz. Ebben a korosztályban pedig a 30-at már nagyon idősként találja a többség - jogosan.
20/L
6-os a mai 15-18 évesek is úgy néznek ki mint a 25-30 évesek, és úgy is akarnak viselkedni mert "az a menő"
Ezek után nem értem miért csodálkozol, ha egy érettebb férfi akar viszonyt velük..
Szerintem a kérdezőnek igaza van és jól csinálja.
7.
Attól még problémás a dolog, főleg ha az adott lánynak van annyi stratégiai érzéke, hogy azt mondja majd később, hogy nem volt "önkéntes" részéről a dolog. Kinek hisznek majd az emberek? Az ártatlannak kinéző kvázi kislánynak vagy a gusztustalan szexmániás harmincas férfinek? Te kinek hinnél ilyen esetben?
Tűzzel játszik a kérdező, ha ilyesmibe belemegy.
"Ezek után nem értem miért csodálkozol, ha egy érettebb férfi akar viszonyt velük."
Mert érettebb. Nekem nagyobb mellem volt 10 évesen, mint más felnőtt nőknek, és szőrös voltam, menstruáltam, ennek ellenére elég gáz lett volna az a felnőtt férfi, aki viszonyt akart volna velem. Mert 30 évesen legyen már egy cseppnyi esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!