Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ismerkedni 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni 30 éves férfiként?

Figyelt kérdés

Bulik kilőve, egyetemet már befejeztem, munkahelyen nem szeretnék.

Visszahúzódó vagyok kicsit. Szeretek mozogni, olvasni, filmezni. Romantikus srác vagyok, fontos a kölcsönös tisztelet.

Nem találom a párom. Kérlek, segítsetek.

2020. aug. 17. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, de szólj, ha megtaláltad a tökéletes helyet, én 30-as nőként ugyanebben szenvedek.
2020. aug. 17. 21:03
 2/12 A kérdező kommentje:
És te hol próbálkoztál eddig, kedves 1-es? Hátha tudunk ötletelni.
2020. aug. 17. 21:10
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
Ugyanez a helyzet itt is, én 29/F vagyok. Neten próbálkozom, de a nők még csak nem is válaszolnak, vagy rám se hederítenek sajnos. :/
2020. aug. 17. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
35%

Leginkább neten én is.

Nem nagyon járok el sehova, szeretek filmet nézni, olvasni, nem vagyok egy nagy partiarc.

1-es voltam.

2020. aug. 17. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Ezen gondolkodom énis, hónapok óta. A netes dolog nem jön be, élőben kellene.

Néhányszor már csináltam olyat, hogy elmentem egy helyre, mondjuk vasárnap délután ahol kint szabadidőt töltenek az emberek, kilátók, sétány, park stb. De igazából szinte csak párok és családok voltak kint ezeken a helyeken :)

Talán egy új hobbi kellene, amit férfiak és nők is csinálnak közösen, nagyobb létszámban, pl túrázó, futó, kerékpározó táraságokhoz csatlakozni. De persze ez csak bizonyos településeken működik, ahol vannak ilyen szerveződések.

31/f

2020. aug. 17. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Mozogjatok többet, keressétek az új ismeretségek lehetőségét. Nézzetek nektek tetsző programokat, tele van vele a facebook mindennel. Baráti társaságokhoz is lehet csatlakozni, sokkal egyszerűbb úgy új ismeretségeket kötni. Minél többet mászkáltok, annál több esélyetek van olyan emberek megismerésére, akik potenciális partnerek lehetnek, vagy csak szimplán rögtön egy hullámhosszon vagytok, szimpatikusak.

A netes ismerkedést érdemes kerülni vagy legalábbis teljesen redukálni, az esetek többségében csak a figyelemről szól.

2020. aug. 17. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Sehol! Életképtelen vagy.
2020. aug. 17. 21:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Introvertáltaknak van csoportja a face-en, külön társkeresésre is.
2020. aug. 17. 21:36
 9/12 Lazy Lover ***** válasza:
59%
5-6 jól le írta a lényeget
2020. aug. 17. 21:59
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezt neked kérdés, akkor sehol! Egy normális ember bárhol feltalálja magát! Nem kéne már itt elakadnod! Sokkal nehezebb szelektálni, normálisat találni. Ehhez pedig rengeteg embert meg kell ismerni!
2020. aug. 17. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!