Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként tényleg elvárják a nők tőlem hogy legalább 2 szobás tégla lakásom legyen, olyan autóm amiben elfér 2-3 purdé legalább, illetve stabil jól fizető állásom?
Van olyan nő, aki elvárja, és van, aki nem.
Szívesen. :-)
Hülyeség.
Legalább 3 szoba kell.
Nem. Nekem nincs kocsim, bár jogsim igen, illetve albérletben élek lakótárssal. Mégsincs gondom a csajozással.
Igaz van egy piacképes diplomám és áll előttem egy szép karrier lehetősége. Ez mellett helyesebb vagyok és sportos alkatú, mert sok éve edzek. Ja és tudok rendesen kommunikálni az emberekkel, azon belül a csajokkal is.
Szóval az anyagi javak megléte nélkül is lehet sikered, de akkor is fel kell tudnod mutatni valami mást. Gondolom te semmit nem tudsz, ezért is panaszkodsz és mindent a pénz hiányára fogsz, ami egy kamu dolog.
27/F
Azt, hogy stabil munkahelye legyen és ne minimálbérből éljen, azt elvárom. Saját lakást nem.
Autó se feltétel csak pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!