Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez mennyire gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire gáz?

Figyelt kérdés

Egy időben letöltöttem egy randi App-et amit egy rövid idő után le is töröltem, viszont a fiókom megmaradt.

Nem rég visszanéztem, és olyan 2-3 hónapja matcheltem egy sráccal aki nekem nagyon tetszik (ugye a profilja alapján, hasonló az érdeklődési körünk + kinézetre is tetszik)

Írtam neki, de már nála is az áll hogy 7+ napja nem volt elérhető.

A profiljába leírta hol dolgozik, tőlem kb egy órányira.

Mennyire creepy/gáz ha felkeresem a munkahelyét és megmondanám neki hogy miért mentem?

Ti mennétek?

Vagy kéne valami "álca"?

(egy italosboltban dolgozik, és akkor mintha vevő lennék..)

Nem tudom mi a gázabb, de megismerném szívesen.

A közösségi médián nem találom sehol, csak a keresztnevét adta be és elég gyakori a neve.

(esetleg ha éppen nem dolgozik, egy dolgozónak odaadnám a számom vagy valami azzal hogy a srác keressen fel..?)

Köszi a válaszokat!

2021. jún. 28. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Juj ez nagyon gáz lenne ha oda állitanál a munkahelyére úgy hogy nem ismer. Ijesztő
2021. jún. 28. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire azért nem kéne kétségbeesetten pasit keresni
2021. jún. 28. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is gáz lenne. Esetleg egy ilyen véletlennek tűnő találkozást tudok elképzelni, hogy bemész mint vevő, és megkérdezed hogy nem találkoztunk mi már. Ha azt mondja hogy nem akkor engedd el.
2021. jún. 28. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Biztos, hogy emlékezni fog rád ha mély benyomást tettél rá. Szerintem semmi baj nincs azzal ha lesz egy véletlen vásárlásod.
2021. jún. 29. 07:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Inkább ne!

Várd meg, hátha ő is visszaregisztrál. Esetleg insta fiók nem volt linkelve, vagy nem tidsz más elektronikus elérhetőséget?

2021. jún. 29. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet ez lesz életed szerelmi története. Egyébként meg nem lehet, hogy csak simán arra járj, mintha véletlen lenne? :D
2021. jún. 29. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!