Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire gáz?
Egy időben letöltöttem egy randi App-et amit egy rövid idő után le is töröltem, viszont a fiókom megmaradt.
Nem rég visszanéztem, és olyan 2-3 hónapja matcheltem egy sráccal aki nekem nagyon tetszik (ugye a profilja alapján, hasonló az érdeklődési körünk + kinézetre is tetszik)
Írtam neki, de már nála is az áll hogy 7+ napja nem volt elérhető.
A profiljába leírta hol dolgozik, tőlem kb egy órányira.
Mennyire creepy/gáz ha felkeresem a munkahelyét és megmondanám neki hogy miért mentem?
Ti mennétek?
Vagy kéne valami "álca"?
(egy italosboltban dolgozik, és akkor mintha vevő lennék..)
Nem tudom mi a gázabb, de megismerném szívesen.
A közösségi médián nem találom sehol, csak a keresztnevét adta be és elég gyakori a neve.
(esetleg ha éppen nem dolgozik, egy dolgozónak odaadnám a számom vagy valami azzal hogy a srác keressen fel..?)
Köszi a válaszokat!

Inkább ne!
Várd meg, hátha ő is visszaregisztrál. Esetleg insta fiók nem volt linkelve, vagy nem tidsz más elektronikus elérhetőséget?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!