Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más csúnya férfi is érzi úgy hogy ilyen külsővel csajozni olyan mintha vízipisztollyal akarnánk lőpárbajt nyerni?
Figyelt kérdés
A bókjaink hatástalanok, igazából bármit csinálunk, nem igazán van eredménye.
Egyszerűen nem vagyunk vonzó pasik.
Hihetetlen de 20-30 között pár alkalommal szexeltem csupán, azt is főleg vagy nagyon csúnya, vagy nagyon öreg nőkkel de volt öreg csúnya kombó is.
Fiatal csinosabb nőnek még a melleit se fogtam meg soha.
Egy vicc az életem.
F/30
2021. jún. 28. 17:43
11/11 anonim válasza:
én is hasonló pasi vagyok ráadásul elég félénk de elmentem prostihoz
egyébként ha lenne olyan csúnya lány aki mondjuk úgy hajlandó lenne velem szexelni madarat lehetne velem fogatni ha meg még párkapcsolat is lenne belőle hát az már túl szép lenne.
nem is merek nagyon próbálkozni stb szóval marad néha a prostizás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!