Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek keresni fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keresni fog?

Figyelt kérdés

Sajnos az utóbbi időben kissé a végét járja már a kapcsolatom.

Tudom, le kéne zárnom, de egyszerűen nehezen tudom megtenni a lépést...

Ne vessetek meg érte, de

Úgy alakult, hogy néha-néha el kezdtem dumálni egy fiúval, akit régebb óta ismertem, s régen már volt közünk egymáshoz, de valahogy abba maradt.. A héten úgy alakult, hogy megkért, hogy találkozzunk, nyilván nem történt semmi köztünk, de éreztem, hogy én sem vagyok közömbös számára.

Szerintetek fog még keresni? Mit tegyek?

Nyilván nem akarok egy másik fiú karjaiba ugrani, de valahogy úgy megfogott, jól érzem magam vele..

2021. jún. 27. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nemtudjuk, lehet.

"Szerintetek fog még keresni? Mit tegyek?"

Mit akarsz tenni? A kapcsolatodnak úgyis vége, ez segít befejezni. Ha keresni akarod, keresd. De ha gondolod, a várakozás is egy stratégia.

2021. jún. 27. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fog keresni és jól is teszi. Simán levágta, hogy van hapsid és csak egy kapcsolatfüggő csaj vagy, aki egyik farokról ugrana a másikra. Ez szerinted kinek szimpi?
2021. jún. 27. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a baj h ha kilépsz és lefekszel vele utána meg visszaszaladsz az exedhez mert ijesztő és bizonytalan az új, a régi meg tuti szar.
2021. jún. 27. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem siman talonban tart. Szal fog.
2021. jún. 27. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!