Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Feltettem ezt a kérdést a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltettem ezt a kérdést a srácnak "Vársz ettől a "kapcsolattól" egyáltalán bármit is? Akarsz egyáltalán a jövőben bármit is?"

Figyelt kérdés

A válasz:" Nem tudom..."

Ilyenkor mire számítsak? Meg mi az, hogy nem tudja?

2021. jún. 26. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Menjen prostihoz az ilyen!
2021. jún. 26. 19:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem értem, miért ír rá olyan nőre, akinél kint van, hogy csak komoly kapcsolat érdekel. Ha tudja, hogy erre neki úgyse lesz semmi ideje. Meg akkor minek írogat, ha ez így van ... Számomra ez érthetetlen
2021. jún. 26. 19:52
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Ne keresd a logikát: el sem olvasta az adatlapod, vagy remélte, hogy azért dugható vagy.
2021. jún. 26. 19:54
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

De már megkaptad a választ, csak vagy nem tudod vagy nem akarod értelmezni.

Neki nem érdeke megszakítani a kapcsolatot, mert egy laza körre elvihet bármikor.

Te meg döntsd el, hogy ez neked ok vagy sem.

2021. jún. 26. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:
14%
Egy jótanács a jövőre nézve: Ne tegyél fel ilyen direkt számonkérő/szemrehányó kérdést egy srácnak (pláne akivel még nem is találkoztál), mert még ha addig akart is volna valamit ,ezek után biztos, hogy nem fog.
2021. jún. 26. 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#12: mert szerinted elolvassák a szöveges leírást mielőtt rá írnak? "Egy próbát megér", ennyi.

Téged nem értelek; ha komoly kapcsolatot keresel, miért nem szakítottad meg vele a beszélgetést miután mondta, hogy nincs ideje semmi komolyra?

2021. jún. 26. 21:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor is tudnia kellene, mit akar ebből kihozni....
2021. jún. 27. 19:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmit nem akar kihozni. Engedd el s menj tovabb. Komolytalan.
2021. jún. 27. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!