Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltettem ezt a kérdést a srácnak "Vársz ettől a "kapcsolattól" egyáltalán bármit is? Akarsz egyáltalán a jövőben bármit is?"
Figyelt kérdés
A válasz:" Nem tudom..."
Ilyenkor mire számítsak? Meg mi az, hogy nem tudja?
2021. jún. 26. 19:33
1/18 anonim válasza:
Nem érez irántad olyan erős érzelmeket, így nem tudja, hogy mit hoz a jövő.
2/18 anonim válasza:
De tudja! Csak nem mondja, mert egy sunyi g*ci! Nem akar semmit!
3/18 A kérdező kommentje:
Hát erős érzelmeket nehezen érezhetne, mivel még nem találkoztunk, csak csetelünk egy ideje.
2021. jún. 26. 19:37
4/18 anonim válasza:
Akkor rosszkor tetted fel a kérdést.
5/18 anonim válasza:
2-essel azért nem értek egyet, mert simán benne lehet, hogy amúgy javítható lenne. És itt Kérdező, elég kevés az infó. Mennyi ideje vagytok együtt? Volt valami probléma ami tüske lehet a kapcsolatban? Mindig is ilyen volt, vagy most változott valami? Amúgy meg tudom érteni, van amikor az ember nem tudja eldönteni mi legyen hirtelen.
6/18 anonim válasza:
Akkor viszont nem volt helyénvaló a kérdésed! Még nem is láttátok egymást basszus! Lehet nem is tetszetek egymásnak élőben
7/18 anonim válasza:
#3: akkor ez nem kapcsolat, mégis milyen válaszra vártál tőle?
8/18 A kérdező kommentje:
Hát annyi infó van, hogy jelenleg nem fér bele az életébe egy olyan kapcsolat, amit én szeretnék. Mármint amibe sok időt kell fektetni. Ami komoly, amibe energiát kell rakni, mert annyi ideje jelenleg nincsen. Ezt meg is mondta. Csak így még nem igazán akarom fenntartani ezt a kapcsolatot, ezért kérdeztem rá.
2021. jún. 26. 19:44
9/18 anonim válasza:
Ne haragudj, de akkor mi a kérdés? Megmondta, hogy nem akar veled komoly kapcsolatot (a nincs ideje rá ennek a szép megfogalmazása), de valószínűleg szívesen szexelne veled.
10/18 anonim válasza:
Na így már más a megvilágítás. Akkor nincs mit tenni Very thank you, go next.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!