Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet valós indok az eltűnésre vagy egyáltalán magyarázat egy férfi szájából?
A munkája miatt nem igazán tudott velem eleget foglalkozni, kicsit összeszólalkoztunk, majd egyik napról a másikra eltűnt. Rá 3 hónapra összetalálkoztunk ugyanott, ahol megismerkedtünk.
"Sajnálom ezt az egészet, csak ez az időhiányom annyira zavaró volt számomra, nem akartalak semmi jótól megfosztani, mert tényleg egy álomnő vagy, aki nem ezt érdemelte, hanem sokkal több törődést és figyelmet, amit az életszituációm miatt én nem tudtam megadni."
Szerintetek?
Mas nőt dugott. Téged meg akar tartani tartalékjátékosnak.
Ha éppen nincs kit dugni akkor füttyent és te ugrasz.
Ha nem így lenne nem tennéd fel ezt a kérdést, hanem tudnàd hogy csak húlyènek néz.
Ez egy sztereotip szöveg.
Udvariasság. Arról szól, hogy nem vagy jó nála, nem kellesz. Csomagolva.
Kifogás, meg bok, meg kifogas
Talonban akar tartani, szora se meltatnam
Nő vagyok, nekem is úgy jön le, hogy kamu szöveg. Én is voltam olyan élethelyzetben, amikor nem tudtam volna egy kapcsolatba 100%-ot rakni, de ebben az időben nem ismerkedtem vagy hülyítettem másokat!
Ha tényleg álomnő lennél a számára, akkor nem lépett volna le csak úgy, hanem normálisan közölte volna, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!