Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez lehet valós indok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet valós indok az eltűnésre vagy egyáltalán magyarázat egy férfi szájából?

Figyelt kérdés

A munkája miatt nem igazán tudott velem eleget foglalkozni, kicsit összeszólalkoztunk, majd egyik napról a másikra eltűnt. Rá 3 hónapra összetalálkoztunk ugyanott, ahol megismerkedtünk.

"Sajnálom ezt az egészet, csak ez az időhiányom annyira zavaró volt számomra, nem akartalak semmi jótól megfosztani, mert tényleg egy álomnő vagy, aki nem ezt érdemelte, hanem sokkal több törődést és figyelmet, amit az életszituációm miatt én nem tudtam megadni."

Szerintetek?

2021. jún. 17. 22:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így. Csodálatos vagyok, de sajnos most nehéz időszaka van, nincs rám ideje, ettől többet érdemlek… Elég tipikus szöveg, sajnos az esetek nagy részében csupán arról van szó, hogy nem érdekled eléggé.
2021. jún. 18. 22:33
 12/12 anonim ***** válasza:

T.L.

🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤕🤕🤕

2021. jún. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!