Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet ez? Egyáltalán:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez? Egyáltalán: miért van ez? Magyarázat van? Fiú-csaj-fiú és kópia fiú!

Figyelt kérdés

adott vagyok én, meg van egy másik srác, meg persze egy lány még raktáron.

vannak (voltak) határozott elveim, gondolataim, vágyaim. volt egy lány, akit szerettem.

nos ez a lány, ezeket az elveket, gondolatokat kigúnyolta, gáznak tartotta, lenézte és kiröhögte, másokkal nevetgélt rajtuk.

mindig be akarta bizonyítani az ellentétét. betegesnek gondolta, látta őket. pikáns vicceimet perverznek titulálta, egy-két irományomat nyálasnak.

lemondtam a lányról.

mit ad isten, a srác (nem tudom, hogy ösztönösen, vagy sem, de...) elkezdett másolni, lemásolni engem, mindenemet.

ugyanazokat az elveket, gondolatokat kezdte el vallani, mint én, csak bugyutább kivitelben.

mi történt? a lány istenítette őket, sőt, tisztelni kezdte azokat, és a srácot, hogy milyen jó gondolatai vannak.

pedig ugyanazok voltak, mint az enyémek, csak más kivitelben. és most a lány elkezdte vallani őket.

őszintén! ez miért van így, miért lehet így?

van erre valami ésszerű magyarázat??

2011. jún. 30. 15:43
 1/3 napietus ***** válasza:
nem mindegy a tálalás, lehet, hogy annak a fiúnak a stílusa jobban tetszik a lánynak, vagy a lány bele van esve, és csak a kedvéért mondja azt, hogy ez tetszik neki, magában továbbra is hülyeségnek tartja.
2011. jún. 30. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lehet egész egyszerű a magyarázat és nincs szükség semmiféle hú de komoly gondolatmenetet csatolni hozzá. Te nem tetszel neki külsőre , a másik meg igen..

Vagy a csajnak nem jön be a dolgok túlkomplikálása, mint ahogy azt nem teszed, mert jobban megérti, ha úgy mondják neki, mint ahogy a másik gyerek tette..

2011. jún. 30. 16:15
 3/3 A kérdező kommentje:
nem tudom, csak zavaró. meg persze igazságtalan. engem azért alázott, őt meg sztárolja. mikor ugyanazokat mondjuk. bizarr.
2011. jún. 30. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!