Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez alapján anyuci pici fia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alapján anyuci pici fia?

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz randim. Eddig netről ismerem. 24 éves és a szüleivel él. Sokat beszél arról, hogy nem tudna elhagyni a szüleit úgy, hogy meg ne látogassa őket legalább hétvégente. Rengeteg képe van facen a családjávál és sokat is beszél róluk.

Viszont dolgozik, eltartja magát. (ez alap)

2021. jún. 26. 12:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Még sosem randiztam, fogalmam sincs hogyan működik. Mit illik mikor és mit nem. Egy kapcsolatom volt, de az alakult, mert egy közösségbe jártunk (iskola). Még sosem ismerkedtem direktben.
2021. jún. 26. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
Amugy az is lehet hogy csak ezt kamuzza mert szegyelli hogy meg otthon lakik nem allt a sajat labara. Lehet az egesz csaladi korites atra megy ki hogy elhitesse veled o pusutan erzelmi okokbol lakik otthon nem pedig luzer.
2021. jún. 26. 12:56
 13/15 A kérdező kommentje:

12-Nem tudom.

Írtam, hogy én is otthon élek (22 éves vagyok). Nem szeretnék saját magam számára albérletet fentartani, emiatt se magamat, se mást nem látok lúzerne ha így gondolkozik. Viszont ha lenne párom na vele viszont szeretnék már kettesben lenni és két ember könnyebben is tart fent egy lakást.

Persze ettől még ő gondolkozhat úgy mint te.

2021. jún. 26. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem jól látod a dolgokat, egy esélyt mindenképp megér a találkozó.
2021. jún. 26. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat aki soksok év után pont ezért szakított, mert a férfi minden hétvégén rohant haza - az ország másik felébe..

Én sem tolerálnám ezt.

2021. jún. 26. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!