Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján kerestek párt?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen típusú lány illik hozzám, ti mi alapján kerestek párt? Van-e egyáltalán bármi konkrét elképzelésetek?2021. ápr. 10. 19:42
1/10 anonim 

válasza:

Én mint nő elsősorban kémia alapon. Ha nincs vonzalom, vagy kin vele az ágyban, már buko..
2/10 anonim 

válasza:

Aki hozzám való és önmagamért szeret. Nem bonyolult.
3/10 A kérdező kommentje:
Na de honnan tudod, hogy hozzád való?
2021. ápr. 10. 19:53
4/10 A kérdező kommentje:
Ismerkedés fázis, hogy döntöd el, kivel ismerkedsz?
2021. ápr. 10. 19:54
5/10 anonim 

válasza:

Érzem, meg vannak nyilvánvaló dolgok
6/10 anonim 

válasza:

Nekem van, de nem fogom a konrtét elképzelésimet leírni, elvégre az csak rám tartozik. Neked azt javaslom, hogy ne ilyen típusokban gondolkodj, hanem legyél nyitott, sokféle ember van, én is csak olyanokat tudnék mondani akiket kizárok. Aki tetszik neked külsőre is meg a személyisége is, és érzed hogy illene hozzád, olyat válassz, az meg, hogy milyen a stílusa, milyen zenét hallgat...stb az századrangú. Szerintem.
7/10 anonim 

válasza:

4.en ott is vonzalom alapján. Pl volt aki nem is tetszett elso randin, kapásbol offoltam magamban de illedelmesen elvoltam vele. Csak epp randi végén megcsókolt..és az a csók egyből felülírt kvázi minden addigit. Ő lett a barátom és szuper jo volt vele!(par ev mulva ugyan szakitottunk de azota sem bánom:))
8/10 anonim 

válasza:

Szeresse Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Urat!
9/10 anonim 

válasza:

Ismerkedés fázis: társkeresön aki kép és szöveg alapján szimpatikus volt, azzal találkoztam.
Élöben: akivel jól éreztem magam a randin. Amikor a végén remélem, hogy találkozunk még, az már jó jel.
Egyébként nagyon is határozott elképzeléseim voltak, amikor párt kerestem. 40 felé az ember már nagyon jól tudja, hogy mit keres. A legeslegelsö szürö, amiböl nem engedek, mert számomra az a legfontosabb, hogy akar-e gyereket. Ezt már a randi elött tisztázom és nem is találkozok olyannal, akinek van vagy késöbb akar. Aztán fontos, hogy milyen körülmények között él, van-e egzisztenciája, mivel foglalkozik, egyezik-e a világnézetünk stb. Ennyi idösen nekem egyedül a vonzalom, a kémia az kevés. Persze ha az nincs, akkor a többi sem ér semmit.
10/10 anonim 

válasza:

Aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Minden hibámmal meg kis hülyeségemmel együtt szeret!:)23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!