Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján tetszek a főnökömnek?
Figyelt kérdés
3 éve dolgozok a cégnél, 22 éves lány vagyok. Kb 200 dolgozó van, én vagyok ott a legfiatalabb. A főnököm 40 körüli. Amikor odakerültem már akkor észrevettem hogy mindig néz, sokszor arra alakítja az útvonalát ahol én dolgozom. Amikor látja hogy megyek ki szünetre néha felpattan a székéből és elindul arra amerre én megyek hogy keresztezzék egymást az útjaink. Ha ránézek amikor néz sokszor elkapja a fejét mintha lebukott volna. Ezek apróságnak tűnhetnek, viszont a héten történt valami amit nem tudok megfejteni. Az én dohányzóhelyemre állt szünet előtt 1 perccel, én voltam az első dolgozó aki kiért. Előre köszönt nekem hogy jó reggelt. Utána sorba jöttek ki a munkatársaim és 3-4en köszöntek neki előre ő pedig nem köszönt vissza senkinek. Szerintetek ezek alapján tetszhetek neki? Én nagyon nagy szexuális feszültséget érzek amikor a közelemben van, nem tudom hogy ő is ugyanígy érezhet-e.2021. márc. 27. 10:11
1/8 anonim 

válasza:

Igen te vagy a legfiatalabb nyilván akar
2/8 anonim 

válasza:

Lehet, hogy csak megakar b*szni
3/8 anonim 

válasza:

Nem lehet hanem biztos hogy meg
4/8 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem lép velem kapcsolatba valahogy? Fél hogy elmondanám mindenkinek?
2021. márc. 27. 10:29
6/8 anonim 

válasza:

Igy van, meg akar dugni.
Semmi romantikusat nem kell belekepzelni.
33N
7/8 A kérdező kommentje:
Igen házas, van családja.
Én sem akarnék semmi romantikusat egy 40es férfitől.
2021. márc. 27. 12:52
8/8 anonim 

válasza:

Akarsz ott dolgozni továbbra is?
Mert ha igen akkor nem érdemes a kaland sem,ultra gáz lenne utána látni kerülgetni a másikat nap mint nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!