Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez alapján anyuci pici fia?
Figyelt kérdés
Jövő héten lesz randim. Eddig netről ismerem. 24 éves és a szüleivel él. Sokat beszél arról, hogy nem tudna elhagyni a szüleit úgy, hogy meg ne látogassa őket legalább hétvégente. Rengeteg képe van facen a családjávál és sokat is beszél róluk.
Viszont dolgozik, eltartja magát. (ez alap)
2021. jún. 26. 12:11
1/15 anonim 

válasza:

Miért lenne? Az hogy jóban van a családjával nem ezt jelenti.
2/15 anonim 

válasza:

Ez alapján szimplán szereti a családját.
4/15 anonim 

válasza:

Nem kene. 24 eves, de azert mar 17 eves sracok is vannak akik kibirnak heteket anyuci apuci nelkul.nem normalis hogy gyakorlatilag az eleted es a kapcsolatod attol fog fuggni mit szol hozzad a csaladja. Akkor fognak szeretni ha az o szabalyaik szerint hatszol, ha nem, akkor megutalnak es mehetsz nyugtatoval a vasarnapi ebedekre.
5/15 anonim 

válasza:

Szerintem még nem sikerült kirepülnie a családi fészekből. Innen gondolom:
"nem tudna elhagyni a szüleit úgy, hogy meg ne látogassa őket legalább hétvégente."
Én így nemigen számítanék élményekben gazdag felnőtt párkapcsolatra.
6/15 A kérdező kommentje:
Én is otthon élek, de ha úgy adódna szívesen összeköltöznék a jövendőbelimmel és nem zavarna ha ritkán látom anyuékat.
2021. jún. 26. 12:39
7/15 anonim 

válasza:

Ööö és ha elutaztok a hétvégére? Vagy egy dolgos hét után együtt kikapcsolódnátok a hétvégén? Minden héten rohan haza anyucihoz meg apucihoz? Nekem eléggé fura lenne ilyeneket hallanom egy felnőtt, kapcsolatot kereső férfitől. Ráadásul többször is megemlíti ezt még a találkozó előtt, cseten... red flag. Én hagynám, maradjon még otthon anyuékkal. Nyilván nem arról van szó, hogy szarja le a szüleit, de azért ez elég szarul hangzik.
8/15 anonim 

válasza:

Hát benne van a pakliban. A négyesnek igaza van, lépj le időben, amint megbizonyosodsz erről. Ha netán összejönne a dolog, és kiderülne, hogy tényleg anyu kicsi fia, te csak az lennél náluk, aki elvette tőlük a pici fiukat, és bármikor majd, ha nem tetszik nekik amit csináltok, te lennél a bűnbak, hogy megváltoztattad és ellenük hangolod a fiukat, aki valószínűleg nem fog megvédeni, max megráncigálja anyuci coknyáját.
9/15 A kérdező kommentje:
És első randira szerintetek érdemes elmenni? És élőben csekkolni a helyzetet? Nem bunkóság utána lekptatni? Kedves, rendes, elég helyes srác de megrémít, hogy sokat, teljes odaadással beszél erről.
2021. jún. 26. 12:50
10/15 anonim 

válasza:

Persze, én elmennék, akár többször is, amíg egyértelművé nem válik a dolog. Ha pedig igaz lenne, megmondanám neki őszintén, hogy nem illünk össze, más az élet felfogásunk, nem működne, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!