Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként ha extrovertált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként ha extrovertált lettem volna, mennyi nőt kaphattam volna meg?

Figyelt kérdés

Ha a jelenlegi tulajdonságaim ezek:

30 éves koromig:

34 nővel csókolóztam

10-el szexeltem

9-el párkapcsolatban voltam

Ehhez:

-introvertált vagyok (legszívesebben az erdőket és hegyeket járom egyedül vagy olvasok és sportolok)

-2 barátom van, évente 2-3 alkalommal járok társaságba

-autóm nem volt 30 éves koromig, még jogsim sem

-pénzem sem volt, minimálbér körül kerestem

2021. jún. 26. 01:22
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Sok hitetlen ember van, akik pl nem hiszik el azokat, amikor egyes férfiak sok nővel voltak. Nekem van két olyan közeli férfi ismerősöm, akik közül az egyik 24 éves koráig 70 nővel volt és egy másik, aki 26 éves korára több mint 100 nővel volt. De sok hitetlen pl Puskás Peti 500-át sem hitte el tavaly, mert egyszerűen nem fér bele a kis agyukba, hogy ilyen számok is léteznek, mert az ő életük ehhez képest annyira más.

Nyilván ehhez kell egy nem egészséges psziché (szerintem) és a siker egyetlen mércéje nem is csak a mennyiség, stb, bla-bla, ezeket mind értjük.

2021. jún. 26. 02:08
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
sokan nem tudják, hogy a férfiak felső 20 százalékára mennyire másznak a nők
2021. jún. 26. 06:19
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Egyaltalan nem biztos h tobb lett volna.

Viszont igy listat kesziteni na az egy borzalom. Elo emberekrol beszelsz nem targyakrol.

2021. jún. 26. 06:23
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Kamu.
2021. jún. 26. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
16%

Nem a nők száma a lényeg, hanem hogy milyen nők is voltak azok?

Nem mindegy, hogy 10 orvostanhallgató, bombanő, vagy 10 átlagos.

2021. jún. 26. 08:36
 6/7 A kérdező kommentje:

# 5

a két "kategóriát" általában csak a jobb ruha és a több smink különbözteti meg. Nézd meg natúran, smink nélkül az általad istenített bomba nőket! Láthatsz rá példákat itthon celeb "bombanők" között is! :D

2021. jún. 26. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
De akkor is fényesebb trófea
2021. jún. 26. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!