Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizásnál miért kell erőltetni az extrovertált
kiséket?
Figyelt kérdés
A klisék alatt az állandó fecsegést értem, amit small talkoknak is szokás nevezni. Meg ez a kínos csend fogalom is nevetséges. Miért kínos az, ha esetleg nem fecsegnek állandóan? Szerintem tök jó dolog az, ha mondjuk kiülnek egy parkba és nézik ahogy a szél fújja a levelet.
Nincs olyan, hogy kínos csend és úgy érzem ezzel minden intelligens ember tisztába van. Az a legrosszabb mikor egy introvertáltabb ember próbálja az extrovertáltat eljátszani, ahelyett hogy azt tennék ami jól esik.
2018. aug. 16. 19:15
1/10 anonim válasza:
Szerintem ha passzoltok, akkor nem lesz semmilyen csend először. Randizni azért mennek az emberek, hogy megismerjék egymást, szerintem csendben üldögélni akkor jó, amikor már valamiféle kötelék kialakult a két fél között.
2018. aug. 16. 19:18
2/10 anonim válasza:
A franc tudja. Engem is feszélyez a small talk, sosem szerettem introvertált férfiként. Szerintem akkor van keresnivalótok egymás mellett, ha a csend/hallgatás sem kínos. Egyébként van kínos csend, de jellemzően azoknál lép fel ez a jelenség, akik nem passzolnának amúgy sem.
2018. aug. 16. 19:18
3/10 anonim válasza:
Akkor ezekszerint o nem valo hozzad. Lapozz, es keress olyat akivel ismeretlenul is jolesik a csendben ucsorges es senki nem feszeng... szeremcsetlen masik fel... csak probalkozott - rosszul tette.
2018. aug. 16. 19:20
4/10 anonim válasza:
Randizásnál semmit sem kell erőltetni. Akár el is mondhatod azt, amit itt leírtál, beszélgethettek erről is. Így a randipartnered tudni fogja, hogy azért vagy gyakran csendben, mert introvertált vagy, és nem azért, mert mondjuk valami problémád van vele vagy nem tudsz beszélgetni. Számára sem válik kínossá a csend, jobban megismeritek egymást, és hamarabb kiderül, hogy passzoltok-e egymáshoz.
2018. aug. 16. 19:36
5/10 anonim válasza:
A randi lényege, hogy jobban megismerd. Ezért akar beszélgetni. Annak mi értelme, hogy két idegen ül egymás mellett, és ugyanolyan idegenek, mikor hazamennek?
2018. aug. 16. 19:37
6/10 anonim válasza:
Az oké, de azért gondolom itt az erőltetett sziporkázásra gondol a kérdező.
2018. aug. 16. 19:40
7/10 anonim válasza:
Érdekelne, hogy a 4-est miért pontoztátok le.
2018. aug. 16. 20:00
8/10 anonim válasza:
Figyelj, ha telepata vagy és telepatával randizol, akkor semmi baj a csenddel, de ha nem ez a helyzet, akkor mégis hogyan akarsz valakit megismerni, ha nem szóltok egymáshoz?
2018. aug. 16. 20:47
9/10 anonim válasza:
Entert szeretem a mozis randit. Lófaszt se kell mondani. Másik ilyen kedvenc helyem a búvárkodás. Na ott csak mutogatni és bugyborékolni kell. 24f
2018. aug. 16. 21:25
10/10 anonim válasza:
Ha meg akarsz ismerni valakit, akkor csak kérdezel róla, akármilyen magadnak való is vagy.
De nem kell erőltetni. Ez esetben olyanokkal randizz, akiket már ismersz.
A csend meg nem attól lesz kínos, hogy nem beszélnek folyamatosan. Akkor szokott előállni, amikor két össze nem illő ember érzi már, hogy rohadtul nincs semmi mondandójuk egymásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!