Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves nő társaim, titeket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nő társaim, titeket is beindít ha egy fiatalabb fiúval kavartok?

Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Én pont fiatalabbat szeretnék, mondjuk nem sokkal, max 3-4-5 évvel. Huszonéves korosztály :)
2021. jún. 24. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Én 44 vagyok és 40-50 között tudom reálisan elképzelni a partnert. Fiatalabbal csak nagyon jó indok esetén. (Nagyon összeillünk, kölcsönösen oda vagyunk egymásért és akkor sem kevesebb mondjuk 37-nél)
2021. jún. 24. 19:06
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

"nő társaim"

Biztos?

2021. jún. 24. 19:47
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

A kapcsolatomban idősebb vagyok nőként, bátyám az ő kapcsolatában a fiatalabb fél, sőt, legjobb barátnőmnél is fiatalabb a pasija. Szóval a környékemen elég sok az olyan kapcsi, ahol a fiú a fiatalabb. Bár itt nálunk csak pár hónapostól 1 év 4 hónapos korkülönbségekről van szó.

Az van, hogy ismerkedéskor nem mindenki egyből rákérdez, hány éves vagy, csak egymásba esnek az emberek. Aztán ahogy esik, úgy puffan az életkor. Nyilván, ha látványosan fiatalabb volna a férfi fél, akkor mi nők se estünk volna bele.

2021. jún. 24. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
13-as Biztos nem, ilyet nő nem ír. Ő a fiatalabb fiú..
2021. jún. 24. 19:57
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Biztos, hogy fiatal srác a kérdező, én is az vagyok, és én is merengtem ilyesmiken, amikor egy nálam kb 5 évvel idősebb nő tetszett. Igyekeztem gyorsan elengedni a dolgot, főleg amiatt, amit a 24 éves, házzal rendelkező kollégina írt itt, miszerint egy idősebb csaj úgysem venne engem komolyan.

Kérdezőnek is ezt javaslom - engedd el ...

21F

2021. jún. 28. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!