Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak amikor osszejottok egy fiatalabb novel nem korotokbelivel, vannak gatlasaitok?

45 voltam, amikor megismertem az akkor 25 éves, bombanő feleségem. Eszembe nem jutott 45 évesen ilyesmi, életem teljében voltam és hullaszerelmes volt belém. Talán egy hajszálnyit jobban is mint én.
Azóta 25 év telt el és példásan megvagyunk.
Egy "nagy ember" szerint ilyenkor kellene lecserélni az "öregecskedő feleséget"!:D

Nincsenek, miért lennének? Ő sem tökéletes, csak azért, mert fiatal.
Meg realista is vagyok, tudom, hogy a pénz szagát érzi, és én meg tudom, hogy a punci nincs ingyen.

Persze, hogy vannak, ez természetes. Aki azt mondja nincsen, az hazudik! Sajnos 30 fölött megjelennek az első ráncok, ősz hajszálak, kopaszodás, stb.
Szóval én ilyen szempontból egy brutális teljesítménykényszernek élem meg, mert ő azt várja el tőlem, hogy olyan legyek mint 23 éves és ne egy 33 éves, miközben ő meg 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!