Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak amikor osszejottok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak amikor osszejottok egy fiatalabb novel nem korotokbelivel, vannak gatlasaitok?

Figyelt kérdés
Peldaul hogy jaj milyen löttyedt vagyok, mit fog szólni ha levetkőzök, tudom-e tartani az erekcióm, nincs e vén szagom, jaj hogy fogok erezni ha bejon a tarsasagba egy izmos jokepu pasi aki tokre a csajomhoz illik korban, stb?

2021. jún. 19. 18:12
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Most tokre őszintén feleljetek, ez egyanonim oldal
2021. jún. 19. 18:13
 2/16 Noren1989 ***** válasza:
0%
Nem, semmi ilyen. De vàrom, h mikor ötlik ki, hogy nincs értékrendje, vagy, h egy megcsaló.
2021. jún. 19. 18:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem a nok ertekiteleteire vagyok kivi hanem a ferfiak oszinte erzeseire
2021. jún. 19. 18:14
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
Nekem semmi ilyen nem volt eddig.Ment minden olajozottan.Józsi bácsi 64F
2021. jún. 19. 18:16
 5/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
#3én 30+os férfiként mégis ezt érzem 😘
2021. jún. 19. 18:25
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
Amikor velem ilyen történt nem volt idő ilyen agyalásokra, mert annyira erős volt a vonzalom mindkét oldalról, hogy minimális ismerkedési szakasz volt csak.
2021. jún. 19. 18:26
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Még 6 vagyok. Mármint persze lehet átfutottak rajtam dolgok, de semmi jelentősége nem volt, mert nyilvánvaló volt, hogy itt bele kell menni és majd a gyakorlatban derülnek ki a dolgok nem fejben előre.
2021. jún. 19. 18:27
 8/16 anonim ***** válasza:
24%

45 voltam, amikor megismertem az akkor 25 éves, bombanő feleségem. Eszembe nem jutott 45 évesen ilyesmi, életem teljében voltam és hullaszerelmes volt belém. Talán egy hajszálnyit jobban is mint én.

Azóta 25 év telt el és példásan megvagyunk.

Egy "nagy ember" szerint ilyenkor kellene lecserélni az "öregecskedő feleséget"!:D

2021. jún. 19. 18:35
 9/16 anonim ***** válasza:
46%

Nincsenek, miért lennének? Ő sem tökéletes, csak azért, mert fiatal.

Meg realista is vagyok, tudom, hogy a pénz szagát érzi, és én meg tudom, hogy a punci nincs ingyen.

2021. jún. 19. 18:41
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

Persze, hogy vannak, ez természetes. Aki azt mondja nincsen, az hazudik! Sajnos 30 fölött megjelennek az első ráncok, ősz hajszálak, kopaszodás, stb.

Szóval én ilyen szempontból egy brutális teljesítménykényszernek élem meg, mert ő azt várja el tőlem, hogy olyan legyek mint 23 éves és ne egy 33 éves, miközben ő meg 19.

2021. jún. 19. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!