Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nő társaim, titeket is beindít ha egy fiatalabb fiúval kavartok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 17:06
1/16 anonim 

válasza:

Hát nagyon nem. 😂 Ezért nem is kavartam sosem fiatalabb fiúkkal. Én a férfiakat szeretem.
2/16 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem. Mondjuk én 21 vagyok, szóval így talán nem meglepő😀
3/16 anonim 

válasza:

Engem nem egyelőre, de idősebb koromban ki tudja.
(Mielőtt rámírnak idősek, a saját korosztályom érdekel.)
4/16 anonim 

válasza:

Nem, semmi izgalmas nincs benne.
5/16 anonim 

válasza:

Nem, a gyerekemet látnám benne!
6/16 anonim 

válasza:

Nem, engem sem mozgatnak meg különösebben.
7/16 anonim 

válasza:

Lehet hogy ki kellene próbálnom.
8/16 anonim 

válasza:

Nem. Én. Már elértem pár dolgot az életben, van házam is. Nem kellene egy fiatalabb akit támogatnom kellene.
9/16 anonim 

válasza:

8: Van házad? Azta! Ez már valami. Végülis csak néhány millió másik ház van még az országban :D
(vannak persze akik ez alapján határozzák meg az "elért valamit" dolgot. De hálistennek nem mindenki ilyen.)
10/16 anonim 

válasza:

Valami, igen. 24 évesen saját pénzből. Szerintem igenis "valami". :)
Manapság szinte csak csokra vesznek, az a nagy életcél. Én saját erőből,3 puja lefialása nélkül elértem ezt, szóval büszke vagyok rá. Egy fiatal fiút meg nem költöztetnék ide, akit eddig is anyuciék pénzeltek, én meg folytathatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!