Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a véres tinédzser évek után 20-30 között se kellettem egyetlen nőnek se párkapcsolatra akkor hasonló rémálom várható a 30-40 közötti időszakra is?
Tinédzserként menekültek előlem a nők. Akkor azt hittem ez majd javul, mert felnövünk és számítani fog hogy amúgy milyen srác vagyok. Brutális volt megtapasztalni hogy huszonévesen is gyakorlatilag a kinézet determinálja hogy ölelget e egy nő esténként vagy magányosan matyizol.
A 20-30 közötti időszakot barátnő nélkül, minimális kalanddal (pár db) vészeltem át. (főleg öregebb nőkkel, volt hogy akkora volt a baj hogy összefeküdtem 20 évvel idősebb nővel is, csak legyen már egy kis intimitás)
Számíthatok valami javulásra esetleg 30-40 között, vagy marad ez a rémálom?
Könnyű okoskodni hogy törődj bele..hogy? Én is érzek. Én is vágyom valakire aki szeret. Vagy csak kipróbálni hogy milyen az. Mert iszonyatosan durva. de gyakorlatilag 0 párkapcsolati tapasztalatom van.
Ja és hozzátenném azt is hogy egyéb téren is összeomlott az életem, semmilyen iskolát nem sikerült elvégezni, alja segédmunkás vagyok.
Gyakorlatilag egy mellébeszélés az életem.
F/30
31: nekem nincs nagy munkabírásom, heti 40 óra meló is taccsra vág.
viszont bejárni 50 kmre + 20-30 ezer forintért...annyit a benzin elvinne.
Azért írtam a vegyipart, mert feltételeztem, hogy a borsodchem is tisztességesen fizet. Pest megyében vagyok, a molnál, olajipar. Érettségim van. 300 netto alatt, ritkán viszek haza, igaz ebben benne van az évi 700e cafeteria, amit készpénzben kértem, a kedvezőtlen adózás ellenére. (Net 33e-el dobja meg a bérem)
Egyszerű rendszerkezelő vagyok, ami effektív betanult szakmunka. Azért betanult, mert egy ilyen üzemet nem tudsz iskolában megtanulni. Ellenben végig kell mászni az üzemet, lerajzolni és vizsgázni belőle. Ez nem ugyanaz a kategória, mint a gyártósori összeszerelő, nagyon nem. Ész is kell hozzá, egy vegyi üzem van a kezed alatt. Viszont megfizetik. Feltételeztem, hogy a borsodchem is hasonló feltételeket biztosít. Nem tudom, lehet tévedtem. Plusz egy ilyen üzem jellegéből fakadóan változatos munka, nem kell megállás nélkül hajtani, max ha van amikor be kell avatkozni.
De igazából úgy tűnik, hogy bármit írnak a válaszolók, igazából kifogásokat keresel, miért ne változtass. Ha előbbre akarsz lépni az életben, azért erőfeszítéseket kell tenni. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!