Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Főleg apák) Ti tiltanátok a 18-19 éves lányotokat a randizástól/fiúktól?
Engem nem nevelt normálisan apám (leginkább sehogy sem), világéletemben mindig is tiltott mindentől, így 19 évesen még mindig tabu volt a fiúzás. Gondolod, hogy szót fogadtam? 17 éves korom óta folyton voltak fiúim, egyéjszakás kalandok, mindenféle lázadás és ismerkedés az ellenkező nemmel, pedig bulizni csak szombaton mehettem, és éjfélre legkésőbb mindig otthon kellett lennem. Semmi értelme tiltani, ha az a lány akar valamit, akkor megoldja. Annyiban tud reménykedni csak, hogy nem teljesen ostoba az a lány, és ésszel szegi meg az általa felállított értelmetlen szabályokat.
Lassanként nálam is esedékes lesz a gyerek-kérdés, és ahogy a férjem mondta, a szigorú nevelésnek és állandó tiltásnak semmi más eredménye nem lesz, csak megtanul a gyerek jól hazudni. Nálam bevált, szemrebbenés nélkül bárki szemébe belehazudok akármit, gyakorlatilag minden nap csináltam, amíg el nem költöztem otthonról, nekem nem nagy ügy. Nincs értelme ilyesmit tiltani, és én majd nagyon fogok igyekezni, hogy próbáljak eltérni apám példájától (nem lesz egyszerű, de a férjem szerencsére normális).
Nem, de amelyik egyszer is megalázná, a füleit a kezébe adnám. 🙂
Még nem vagyok apuci. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!