Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a véres tinédzser évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a véres tinédzser évek után 20-30 között se kellettem egyetlen nőnek se párkapcsolatra akkor hasonló rémálom várható a 30-40 közötti időszakra is?

Figyelt kérdés

Tinédzserként menekültek előlem a nők. Akkor azt hittem ez majd javul, mert felnövünk és számítani fog hogy amúgy milyen srác vagyok. Brutális volt megtapasztalni hogy huszonévesen is gyakorlatilag a kinézet determinálja hogy ölelget e egy nő esténként vagy magányosan matyizol.

A 20-30 közötti időszakot barátnő nélkül, minimális kalanddal (pár db) vészeltem át. (főleg öregebb nőkkel, volt hogy akkora volt a baj hogy összefeküdtem 20 évvel idősebb nővel is, csak legyen már egy kis intimitás)

Számíthatok valami javulásra esetleg 30-40 között, vagy marad ez a rémálom?

Könnyű okoskodni hogy törődj bele..hogy? Én is érzek. Én is vágyom valakire aki szeret. Vagy csak kipróbálni hogy milyen az. Mert iszonyatosan durva. de gyakorlatilag 0 párkapcsolati tapasztalatom van.

Ja és hozzátenném azt is hogy egyéb téren is összeomlott az életem, semmilyen iskolát nem sikerült elvégezni, alja segédmunkás vagyok.

Gyakorlatilag egy mellébeszélés az életem.

F/30

2021. jún. 24. 07:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

mi lenne ha a szánalmas gyakorira írogatás helyett fognád magadat, elmennél egy fodrászhoz, utána meg elmennél sportolni valamit? Ebben a melegben az úszás külön remek dolog. Szedd már össze magadat az állandó picsogás helyett!

Ismerek innen olyan lúzer faszit, akinek arról szól az élete, hogy ide írogatja a gyakorira a szánalmas, rohadtul fárasztó "kérdéseit", mert 8 általánossal nem talál magának csak dagadt, elhagyott, szép, diplomás és kedves nőket.... Az az ember komoly pszichiátriai eset, ne akarj olyan lenni mint ő.

30 éves vagy a jó égj áldjon meg, komolyan a következő 40 évedet így akarod tölteni???

2021. jún. 24. 08:35
 12/34 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, Balu, a kitörési pont számodra az oktatás.

Megvan az éretsségid, de a mérnökiről kibuktál -oké. Lehet, hogy a felsőoktatás "magas" neked, de érettségi után többféle műszaki pálya a rendelkezésedre áll. Ha jól választasz (esti v hagyományos kereteken kívüli sulikról beszélek) sulit, végzés után zsírosra keresheted magad, lehet -idővel- ingatlanod, magabiztsosságod etc. Nyitva a pálya előtted.

Milyen mérnöknek tanultál? Indulj el azon a nyomon.

Sok sikert!

2021. jún. 24. 08:40
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ember, ez a sok-sok válaszoló mind törődik veled, aggódik érted, együtt is éreznek és értelmes válaszokat adnak! Becsüld meg magad! És kezdj már valamit magaddal!
2021. jún. 24. 08:43
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Balázs, figyu. Nem te vagy a legrondább pasi, akit valaha láttam. Ha kicsit törődnél magaddal, egész helyes pasas lehetnél. Pár jobb ruha pl. csodát tenni. Nyilván tudjuk, hogy nincs nagy fizud, de baromi jó turik vannak, én a legkedvesebb ruhámat kemény 200 forintért vettem egy ilyen helyen. Szerintem megérné.

Ahogy egy jó fodrász is csodát tenne, ha tudsz arcszőrzetet növeszteni, azzal is kísérletezhetnél. Nem tudom, mi állna jól neked, de lehet, ha bemennél egy borbélyhoz, ott tudnának neked tanácsokat adni. Ha kicsit ápolnád az arcbőröd, illetve fogynál valamit, egészen átalakítaná az arcszerkezetedet. Szerintem így összességében egy egész jó pasi lehetne belőled külsőre, csak bele kéne fektetni egy kis energiát, meg egy kis pénzt. Nyilván ez nem egyszerű, de biztos van olyan dolog, amiből le tudsz faragni annyit, hogy fodrászra és pár turis ruhára teljen. Nem kell azonnal komplett új ruhatár, főleg ha nekiállsz fogyni, de ha nem melózni mész, hanem máshova, jól fog jönni.

És tök jó, hogy dolgozol, de biztosan nem vagy egy hülyegyerek, segédmunka mellett megpróbálhatnál valamit autodidakta módon tanulni, ha nincs is pénzed rendes tanfolyamra. Úgy emlékszem, valahol írtad/írták, hogy programozónak is tanultál, szerintem ezt a vonalat nagyon érdemes lenne felvenni, ha tényleg így van. Kicsit felfrissíted a tudásodat, kicsit tanulsz pluszban, és jelentkezhetsz pl. az EPAM mentorprogramjába. Ingyenes, és ugyan másfél évig röghöz köt (ergo ott kell dolgoznod, vagy kötbért fizetsz), de egész biztosan jobb fizetést fogsz kapni, kicsit kitisztíthatod vele az agyadat, ha sikeres vagy, önbizalmat ad, amitől jobb kiállásod lesz, ami miatt a csajok is szívesebben adnak majd esélyt neked. De bármilyen más vonalon is elindulhatsz amúgy, nem kell feltétlenül ez, de ha ezt már tanultál, akkor legalább nem a totál nulláról kell kezdened.

Ha te valóban elégedett leszel magaddal, akkor az vonzó lesz másoknak is. Sajnos azt a problémát, amit kiemelsz (nőhiány) nem lehet önmagában kezelni és helyretenni, mivel az csak egy tünete a sokkal mélyebbről jövő problémáknak.

2021. jún. 24. 09:49
 15/34 anonim ***** válasza:
Egyébként a munkára visszatérve. Zavar téged, hogy gyárban dolgozol? Mert ez lenne a legkevesebb, ami egy nőt érdekel. Ha téged zavar miért nem jelentkezel mondjuk a Telekomhoz dolgozni, vagy valami műszaki cikkeket áruló üzletbe eladónak? A közérzeted csak jobb lenne, légkondis helyen lennél kényelmesen, meg ha bedolgozod ott magad, akkor nem is olyan rosszul fizetne. Ezt miért nem próbálod meg?
2021. jún. 24. 10:36
 16/34 anonim ***** válasza:
15 Még van egy ötletem. Ha nincs semmi egészségügyi problémád, akkor kezdj el kitartóan sportolni és jelentkezz a katonasághoz! Halál komolyan. Lehet kicsit ijesztőnek hangzik, de szerintem jól járnál vele nagyon. A katonák jól is kereshetnek, meg jár nekik csomó plusz dolog. A másik meg az, hogy szerintem a katonaság nagyon jót tesz a kicsit elveszett embereknek. Adnak egy szigorú keretet, rendszert az életednek, fegyelmezett leszel és jó kondid lesz, egészséges leszel. Máskülönben ugye ha nem így lenne, akkor nem lehetnél katona. Szerintem csak nyernél vele, még korban pont ott vagy. Gondold át
2021. jún. 24. 10:41
 17/34 A kérdező kommentje:

"a téged zavar miért nem jelentkezel mondjuk a Telekomhoz dolgozni, vagy valami műszaki cikkeket áruló üzletbe eladónak?"

Nem értem ez miért lenne előrelépés. A fizetés hasonló lenne, vagy gyengébb (ott nincs ennyi műszakpótlék). Az nem előrelépés hopgy légkondis iroda.

Az előrelépés az lenne ha 100 % al tudnám növelni mondjuk a havi nettómat.

2021. jún. 24. 10:58
 18/34 anonim ***** válasza:

17 Attól függ, hogy most mennyit keresel. A helyeket amiket írtam ott sem minden dolgozó ugyanannyit keres. Meg azt hittem a gyári munka zavar, mert úgy jött le abból amit írtál.

A katonaság ellen mi a kifogásod? Ott még szolgálati lakást is adnak, mindig van lehetőséged fejlődni, többet keresni, igénybe vehetnek sok plusz dolgot.

2021. jún. 24. 11:31
 19/34 A kérdező kommentje:

Maga a meló nem zavar, mert tűrhető, a fizetésemet valóban keveslem kicsit.

Viszont errefelé ilyen irodai lötyögős melókkal még ennyit se adnak, nem hogy többet. (170 nettó körül kapok általában)

BAZ megyében lakom, ez nem Bp.

2021. jún. 24. 11:33
 20/34 anonim ***** válasza:
Miskolcon a Joyson egész jól fizet ha mindenképpen gyárban akarsz maradni. És a te végzettségeddel nem is kellene soron dolgoznod
2021. jún. 24. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!