Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a véres tinédzser évek után 20-30 között se kellettem egyetlen nőnek se párkapcsolatra akkor hasonló rémálom várható a 30-40 közötti időszakra is?
Tinédzserként menekültek előlem a nők. Akkor azt hittem ez majd javul, mert felnövünk és számítani fog hogy amúgy milyen srác vagyok. Brutális volt megtapasztalni hogy huszonévesen is gyakorlatilag a kinézet determinálja hogy ölelget e egy nő esténként vagy magányosan matyizol.
A 20-30 közötti időszakot barátnő nélkül, minimális kalanddal (pár db) vészeltem át. (főleg öregebb nőkkel, volt hogy akkora volt a baj hogy összefeküdtem 20 évvel idősebb nővel is, csak legyen már egy kis intimitás)
Számíthatok valami javulásra esetleg 30-40 között, vagy marad ez a rémálom?
Könnyű okoskodni hogy törődj bele..hogy? Én is érzek. Én is vágyom valakire aki szeret. Vagy csak kipróbálni hogy milyen az. Mert iszonyatosan durva. de gyakorlatilag 0 párkapcsolati tapasztalatom van.
Ja és hozzátenném azt is hogy egyéb téren is összeomlott az életem, semmilyen iskolát nem sikerült elvégezni, alja segédmunkás vagyok.
Gyakorlatilag egy mellébeszélés az életem.
F/30
Miskolc, joyson
12 órás laza gyártósori meló, minimum 190e.fizu alaphangon
A te végzettségeddel már quality kategóriába tartozol ami ott 230 nettó
Van lehetőség...
Csak lépni kell
A borsodchembe sem keresnek 200 alatt a veszélyességi pótlék miatt
Csak mondom...
Laza gyártósor 12 órán át? A 12 óra munka hogy lehet laza? Én 8 at alig bírok végigállni pedig itt sincs annyira megszakadás.
Az a gáz hogy Miskolc amúgy 50 kmre van. Ennyit nem ingáznék +20-30 ezer forint miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!