Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi vonzalom nélkül?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi vonzalom nélkül? Adnátok esélyt ha rendes a srác?

Figyelt kérdés

Igaz, csak neten beszélünk, de képei alapjá nem az esetem. Azonban rendes és sokat tudunk beszélni. Elhívott találkozni. Igent mondtam. Gondoltam adok egy esélyt, hátha élőben mégis lesz kémia, vagy máshogy néz ki. Viszont jelenleg viszolygok a gondolattól, hogy bármiféle intim kontakt legyen köztünk (a képei alapján). Valamint egyre inkább, ahogy közeleg a randi, kezdem úgy érezni nem kellett volna, mert hiába jófej ha nem tetszik. Menjek el szertintetek ettől még? Várhat kellemes csalódás? Etetni sem nagyon szeretném a srácot. Ha világossá válik számomra élőben, hogy nem menne atetsi kontakt, akkor megmondanám neki, persze kulturált módon.

Hiába félek az egésztől, úgy gondolom egy esélyt mindneki megérdemel, pláne úgy, hogy az illatát nem éreztem, hangját nem hallottam, hátha még is azok vonzani fognak. (bár most nem úgy néz ki, hogy tetszene)

2021. jún. 23. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam már ilyet, hogy fotó alapján nem tudtam eldonteni, bejon - e a srác. Találkoztunk, jó fej volt, egész helyes, de nem éreztem semmit. Adtam még egy esélyt, akkor sem volt semmi. Nem akartam, hogy nagyon beleelje magát, úgyhogy mondtam neki hogy részemről sajnos nem megy.(semmi nem történt köztünk). De oylan is volt már, hogy valakivel 1 honapot chateltem, tökre helyes volt a képekre, kicsit kezdtem belezugni látatlanban is, aztán randin meg teljesen, meg ha a képein jobban nézett is ki. Kapcsolat lett belőle, igaz azóta már vége, de szép volt.
2021. jún. 23. 12:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem "érdemel" esélyt, ha nem vonz.

Ettől függetlenül, ha már megígérted, menj el és meglátod élőben.

2021. jún. 23. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
Mindenképp személyes találkozó alapján dönts! Egy két órát erre igenis rá kell szánni. Nekem már volt aki képeken nagyon hű meg ha volt, élőben is ugyanazt hozta tehát nem kamu képek, de egyszerűen olyan volt az illata olyan megmagyarázhatatlanul nem vonzott.
2021. jún. 23. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, aki nagyon jó volt írásban, választékos, okos logikus gondolkodású pasi. Az életben pedig egy töketlen pali, egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni. (Azt tudnám, az ilyen kivel íratja a leveleit).
2021. jún. 23. 13:49
 15/16 A kérdező kommentje:

9-es:

Én sem tudom konkrétan, hogy milyen az esetem. Nem a szépség a lényeg. Van aki megfog és van aki nem. Legutoljára egy velem egymagas, nem is túl előnyös testalkatú, borostás (nem olyan macsó módón) férfiért voltam oda. Köztünk volt kémia...és ezt már képek alapján is láttam. Ott más gondok léptek fel, amiért nem lett ebből kapcsolat.

2021. jún. 23. 14:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet ő is így van, és akkor lehet barátság. Szóval még a második randi lehet, de ha ott sincs semmi, akkor ezt mindenképp tisztázni kell.
2021. jún. 23. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!