Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi vonzalom nélkül? Adnátok esélyt ha rendes a srác?
Igaz, csak neten beszélünk, de képei alapjá nem az esetem. Azonban rendes és sokat tudunk beszélni. Elhívott találkozni. Igent mondtam. Gondoltam adok egy esélyt, hátha élőben mégis lesz kémia, vagy máshogy néz ki. Viszont jelenleg viszolygok a gondolattól, hogy bármiféle intim kontakt legyen köztünk (a képei alapján). Valamint egyre inkább, ahogy közeleg a randi, kezdem úgy érezni nem kellett volna, mert hiába jófej ha nem tetszik. Menjek el szertintetek ettől még? Várhat kellemes csalódás? Etetni sem nagyon szeretném a srácot. Ha világossá válik számomra élőben, hogy nem menne atetsi kontakt, akkor megmondanám neki, persze kulturált módon.
Hiába félek az egésztől, úgy gondolom egy esélyt mindneki megérdemel, pláne úgy, hogy az illatát nem éreztem, hangját nem hallottam, hátha még is azok vonzani fognak. (bár most nem úgy néz ki, hogy tetszene)

Senki nem "érdemel" esélyt, ha nem vonz.
Ettől függetlenül, ha már megígérted, menj el és meglátod élőben.

9-es:
Én sem tudom konkrétan, hogy milyen az esetem. Nem a szépség a lényeg. Van aki megfog és van aki nem. Legutoljára egy velem egymagas, nem is túl előnyös testalkatú, borostás (nem olyan macsó módón) férfiért voltam oda. Köztünk volt kémia...és ezt már képek alapján is láttam. Ott más gondok léptek fel, amiért nem lett ebből kapcsolat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!