Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi vonzalom nélkül? Adnátok esélyt ha rendes a srác?
Igaz, csak neten beszélünk, de képei alapjá nem az esetem. Azonban rendes és sokat tudunk beszélni. Elhívott találkozni. Igent mondtam. Gondoltam adok egy esélyt, hátha élőben mégis lesz kémia, vagy máshogy néz ki. Viszont jelenleg viszolygok a gondolattól, hogy bármiféle intim kontakt legyen köztünk (a képei alapján). Valamint egyre inkább, ahogy közeleg a randi, kezdem úgy érezni nem kellett volna, mert hiába jófej ha nem tetszik. Menjek el szertintetek ettől még? Várhat kellemes csalódás? Etetni sem nagyon szeretném a srácot. Ha világossá válik számomra élőben, hogy nem menne atetsi kontakt, akkor megmondanám neki, persze kulturált módon.
Hiába félek az egésztől, úgy gondolom egy esélyt mindneki megérdemel, pláne úgy, hogy az illatát nem éreztem, hangját nem hallottam, hátha még is azok vonzani fognak. (bár most nem úgy néz ki, hogy tetszene)

Ha már igent mondtál akkor menyjél.
Ne vedd el a kedvét a csajozástól hogy az utolsó pillanatban lemondod, nézd meg élőben, találkozzatok, beszélgessetek aztán ha akkor se jön be akkor legyél vele őszinte, egyenes.

Én adnék neki esélyt és saját tapasztalatból mondom. Az első néhány randin csak enyhe szimpátiát éreztem, mellé nagyon rendes srácnak tűnt, majd csak szép lassan kialakult a vonzalom és a szerelem is. Azóta is együtt vagyunk 9 hónapja. :)
Viszont nem muszáj az első randin testi kontaktot is létesíteni vele, legyen valami szabadtéri program ahol inkább azon van a hangsúly, hogy jobban megismeritek a másikat, és nem kell utána felmenni hozzá.

Most már nem lenne túl szép, ha visszamondanád. Gondolom a srác már beleélte magát a találkozóba.
Amúgy is az igazi vonzalom csak élőben derül ki. Egy képről nem lehet normálisan megállapítani, hogy van-e tényleges kémia avagy nincsen. Vannak olyan emberek, akik nem fotogének, akikről egyszerűen nem készül normális kép, de lehet a valóságban meg megnyerőek, jó a kisugárzásuk.
Egy esélyt mindenki megérdemel! :)
Utolso: Igazából én nem vágyok kapcsolatra sem. Megismertem a neten (nem társkereső oldalon) és jófejnek tűnt dumáltunk. Én nem láttam bele semmit, de ő elhívott. Igent mondtam, mert jófej, de félek, hogy nagyon komolyan veszi.
Amúgy szabadtéri program... parkra ilyesmire gondoltunk, de nem veszélyes az ha még nem találkoztunk? :) Tudom, sok rémhírt olvasok.

Én voltam így, hogy "nem olyan rossz" alapon találkoztam egy sráccal. Baromi kedves volt, jó fej, minden szuper volt, de nem. Második randi előtt már fizikailag rosszul voltam. Jött elém, hozott nekem csokit, elmentünk sétálni. Folyamat arra figyeltem, úristen csak a kezemet meg ne fogja... Lett volna mozi is, mondtam ne haragudjon meg, nem vagyok jól, azt offolnám, hazamennék.
Érezte, látta. Nem akartam megbántani, de ezzel nincs mit tenni.
Amúgy ő szerintem fotogén. Magas, arányos teste van és az arca is eéggé szimmetrikus. Fogalmam sincs mi nem tetszik úgy rajta, mert kívülállóként nézve helyes srác, másfelől meg mégsem az esetem.
Talán adok egy esélyt...csak nem tudom, hogyan legyek egyszerre egyenes, de mégsem sértő ha nem látom értelmét majd folytatni.

4-es vagyok. Azt írod, hogy etetni sem akarnád a srácot, de mivel alapból nem is vágysz kapcsolatra, akkor ez már most hülyítés, amit csinálsz, szóval nem kellett volna igent mondani.
Ennek ellenére továbbra is arra biztatlak, hogy menj el és ismerd meg személyesen, mert még lehet megindít benned valamit élőben.
Amúgy tulajdonképpen milyen az eseted? (ha már ennyire hangoztatod, hogy ez a srác jól néz ki, de mégsem jön be neked)

Szabadtéri nyilvános hely nem veszélyes, sőt talán a legjobb, onnan tudtok menni fagyizni, kajálni stb. ha úgy alakul.
Lehet hogy most nem akarsz párkapcsolatot, nincs kedved randizni de mégis szimpatikus lesz a srác és az együtt töltött idő után ez megváltozik benned.
De ne így állj hozzá hogy már most azon gondolkozol hogy hogyan utasítsd vissza :D
Ha nyomul és kellemetlenül érzed magad akkor hagyd ott, ha normálisan viselkedik akkor legyél vele nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!