Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik? Miért van fenn ismerkedni, ha nincs ideje?
Leveleztem régebben egy sráccal másfél hónapig. Az első héten elhívott randizni, de végül elmaradt, állítólag munka miatt. Utána is alig ért rá és végül elhalt a kapcsolatunk, mert besokalltam, hogy írkál, de tali nincs. Most visszaregisztrált és rám írt, hogy megmagyarázza miért szakadt meg a kapcsolatunk. Facebookon is visszavett, naponta ír, igaz nem sokat.Megint kifejtette, hogy ismét nem igazán ér rá és az életszituációja nem megfelelő. Kérdeztem is tőle, hogy akkor minek regisztrált fel és minek írt rám. Azt mondta, maga se tudja miért regisztrált és azért írt, mert hiányoztam és mindigis én voltam neki a non plus ultra....
Most lehet csak én vagyok hlye, de ha nem lenne időm, nem lennék ilyen oldalon... Meg eleve ilyen szöveg van kinn:"kereslek, remélem megtalállak"
Biztos van ideje, ha fel tud ott lenni. Másrészt, ha non plus ultra lennék, 1 perc után talizik velem.
Tévednék? Szerintetek miért írogat, ha találkozni nem akar vagy nem tud stb?

Ha nekem valaki annyira non plus ultra, akkor egészen biztos, hogy nem tudok olyan elfoglalt lenni, hogy ne találjak rá valahol időt. Vagy szabadságot veszek ki, vagy kevesebbet alszom, vagy hagyom a házimunkát egy időre, vagy akármi. De megoldom.
Vagy tényleg te vagy a szamár, vagy unaloműző vagy, vagy van valami olyan lelki kattanása, mint az impotens férfinak, aki hódítani akar, hogy szex előtt dobja a nőt, de bármelyik is, szerintem hagyd a fenébe.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!