Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ráérne randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráérne randizni?

Figyelt kérdés

Rákérdeztem, hogy mit fog ma csinálni:

"Dolgoztam tegnap is, meg ma is ez lesz a program.. De edzeni is fogok."

2021. jún. 20. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett volna, ha azt kérdezed, hogy mikor találkozunk?
2021. jún. 20. 10:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Arra pár napja rákérdeztem, már nem fírtatom. Akkor azt mondta, hogy majd megbeszéljük, mert sok a munkája és most azokban 100%-ban benne van és szeretne maximumot nyújtani. De ha edzeni van ideje, akkor ez elég lerázó szöveg .... Csak azt nem értem, akkor minek írt rám,ha nincs elég ideje
2021. jún. 20. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát. Egy 1 órás edzés az kicsit más, mint egy randi, szóval ennyiből nem vonnék le semmilyen következtetést sem. Lehet velem van a baj, de egy randi az kicsit hosszabb, ~3 óra, szeretek rá kipihenten menni, hogy maximálisan tudjak fókuszálni a másikra stb.
2021. jún. 20. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!