Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karrierében sikeres, a nőkkel viszont félénk?
Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit és nem tudom hova tenni magamban, a karrierében csúcsra futott, olyan sikerei vannak, amit csak magabiztosan lehetett elérni és világos, hogy nagyon intelligens. A nőkkel viszont olyan félősnek és bénácskának tűnik, kívülről érthetetlennek tűnően. Elvileg volt egy rossz kapcsolata amióta sokkal gátlásosabb, félénkebb. Érdemes kezdeni egy ilyen palival és "megnyitni", ha amúgy vonzó, vagy olyan lelki sérülése lehet, amihez egy nő kevés, hogy rendbe tegye benne?2021. jún. 17. 08:44
21/23 A kérdező kommentje:
Senkit nem hurrogtam le az előző oldalon. De nyilván az tök rendben van, hogy minden butának meg sötétnek elhordanak itt amiért reagálni merek a mocskoló kommentekre.
2021. jún. 18. 12:18
22/23 anonim válasza:
Én nem lehurrogtam a kiszemeltedet kérdező. Csak az élettapasztalatom azt mondatja velem, hogy nagyon nagy eséllyel ez a helyzet. Aki 40-es éveiben félénk a nőkkel, annál valami bibi van és nem véletlenül. Ezek fényében döntsd el, hogy össze akarsz-e vele jönni. Nekem édesmindegy. Szívesen.
23/23 anonim válasza:
Szerintem adj neki egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!