Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Karrierében sikeres, a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karrierében sikeres, a nőkkel viszont félénk?

Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit és nem tudom hova tenni magamban, a karrierében csúcsra futott, olyan sikerei vannak, amit csak magabiztosan lehetett elérni és világos, hogy nagyon intelligens. A nőkkel viszont olyan félősnek és bénácskának tűnik, kívülről érthetetlennek tűnően. Elvileg volt egy rossz kapcsolata amióta sokkal gátlásosabb, félénkebb. Érdemes kezdeni egy ilyen palival és "megnyitni", ha amúgy vonzó, vagy olyan lelki sérülése lehet, amihez egy nő kevés, hogy rendbe tegye benne?
2021. jún. 17. 08:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert gondolom egy kocka, aki egész életében a könyvei fölött görnyedt, szakmailag befutott, mellette meg az élet el.
2021. jún. 17. 15:51
 12/23 A kérdező kommentje:

Aranyosak ezek a kis gonosz kommentek:)

11, abszolút nem illik rá amit írsz, sőt.

2021. jún. 17. 15:54
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
De most akkor ha az sem igaz, amit a 11-es írt akkor annyira nem is igaz rá a kifejtésben leírt dolog. Kérdés, hogy te mennyire ismered, mert ezek szerint annyira még nem. Lehet, hogy nem nyitott mindenkire.
2021. jún. 18. 07:09
 14/23 A kérdező kommentje:

13, sehol nem írtam, hogy kocka és elmegy mellette az élet.

Olyan munkát végez, ami hatalmas felelősség és magabiztos kiállást igényel, gyakran mások sorsa, élete múlik rajta.

Munka mellett aktívan sportol, eljár szórakozni, sokat utazik, vannak barátai, az emberek bizalommal fordulnak hozzá mert segítőkész és megbízható.

Hogy alapvetően erősen introvertált és hogy egy nő által nagyot sérült, ő maga mondta. Azóta nem volt komoly kapcsolata, csak néhány próbálkozás. Azt pedig tapasztalom, hogy alkalomról-alkalomra ha találkozunk, egyre könnyebben nyit és oldottabb tud lenni, kevésbé van zavarban, könnyebben és többet mesél magáról, folyton arra törekszik, hogy megnevettessen. (Gondolom nem keresné ennyit a társaságom, ha nem érdekelném).

2021. jún. 18. 08:36
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
De akkor te eldöntötted hogy egy főnyeremény a pali, rendben van. Csak akkor nem értem minek írtál ki erről kérdést?
2021. jún. 18. 09:26
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem döntöttem el, hogy főnyeremény, de nem is fogom azt állítani, hogy egy életképtelen nyomi, ha nyilvánvalóam nem az. Nem értem miért csak 2 végletet gondolsz opciónak. Az emberek összetett lények, senkit sem lehet kiismerni néhány beszélgetésből.

Gondolom, te egy tökéletes, mindent jobban tudó, mindent megmondó ember vagy, aki joggal fikáz le másokat. Persze.

2021. jún. 18. 09:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmi extra nincs abban, hogy az emberek az idő múlásával több dologról beszélnek egy ismerkedés során és oldottabbak lesznek. Nem kell ehhez zárkózottnak lenni. Erről szól. Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.

Szerintem itt sokan arra gondoltak, hogy van az a sablonos helyzet, amikor valaki beleszövi a sokat csalódtam dumát és jaj de sérült vagyok. Ami annyit szokott jelenteni, hogy ő megmondta előre, ha megszívod és utána sírsz.

Meg van az is, amikor tényleg baja van, de azon csak maga segíthetne, abból is sírás lesz a másiknak. Viszont, ha ilyen aktív életet él és vannak barátai is, nem hiszem, hogy olyan kis elveszett lenne. De jó duma, hogy teperjenek megnyitni.

2021. jún. 18. 10:55
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
16- buta vagy, de nagyon, de főleg sötét. Mi honnan tudjuk, hogy neked össze kellene-e jönni vele? Leírta mindenki a véleményét a rendelkezésre álló infókból, erre te nekiállsz bizonygatni valamit, amit csak te tudsz. Tőlem össze is jöhetsz vele, kit érdekel?
2021. jún. 18. 11:11
 19/23 A kérdező kommentje:

18, neked meg szövegértési problémáid vannak. Nem kérdeztem, hogy összejöjjek-e vele.

A kérdés az volt, hogy érdemes-e kezdeni egy a nők felé zárkózott palival és időt, energiát ráfordítva "megnyitni", ami persze vagy bejön vagy nem. Értelemszerűen olyan emberek válaszát vártam, akinek van ilyen jellegű pozitív/negatív tapasztalata. Nem gondoltam, hogy majd pont te megtalálsz és belekötsz minden egyes betűbe, teljesen elrugaszkodva a kérdéstől, és kiforgatva meg kupac szarnak beállítva az említett egyedet. Nem az volt a kérdés, hogy szerinted mennyire életképtelen és szar ember akit egyébként nem ismersz és akiről érdemben semmit sem tudsz.

Borzasztóan meg lehetsz keseredve, sajnállak.

2021. jún. 18. 11:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, nem nekem szól a 18as komment, de ahogy olvasom, aki leírta a saját tapasztalatát az előző olalon, az le lett hurrogva. Én sem értem, minek ez a kérdés. xD
2021. jún. 18. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!