Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy élnétek meg ha a randipartneretek gazdagabb lenne?
Hogyan érintene titeket ha a nőnek már lenne biztos egzisztenciája, saját ház, autó, nagyon jó fizetés, mondjuk a fizetésetek többszöröse?
Lenne bennetek keserűség, féltékenység?
"Jobb ha hazudsz ezekről, és nem derül ki a férfiakról, hogy mennyire képtelenek elfogadni a jót és önbizalomhiányosok. Te sem akarsz vele szembesülni.
Csak alkalmazkodás
Alapelv sokszor, hogy a ffiaknak meg kell azt hagyni, hogy azt higyjék, ők hozzák a döntéseket, meg ők a ház ura.
Ez lehet vmi ősi alapösztön amugy, mint családfenntartok szerepben, hinni akarnak magukban.
"Csak alkalmazkodás"
Alkalmazkodik, de egészségtelen kapcsolat születik belőle.
Megértem, én is alkalmazkodom a lányokhoz ilyen téren. Például, sosem mondom, hogy akarok tőlük valamit, és normális fiúként viselkedem, meg mondom, hogy nem érdekel a szex igazán. Ezek után sokkal normálisabban bánnak velem, sokkal kevesebb a negatív feltételezésük rólam, csak sajnos a többi férfi miatt akik miatt rossz tapasztalataik voltak, már kénytelen vagyok erre.
Nincs teljesen egészseges mentalitásu ember.
Valahol vmiből engedni kell. Nincs tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!