Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a randipartneretek szeretné, hogy az éttermi találkozó előtt teszteltessétek le magatokat?
Semmit, mert nem vagyok híve az éttermi találkozóknak. Most meg pláne nem.
Utálom azt a fajta "játsszuk meg magunkat, verjük át a másikat" típusú "randit". Ez arról szól, hogy hogy hazudjunk magunkról minél többet. Persze, természetes, hogy az ember a legjobb oldalát szeretné mutatni, de ezek a randik ennek a durva eltúlzásai. Játsszuk el a tökéletes pasit/nőt, előre megtervezett módon, előre gondosan kiválasztott helyszínen, hogy aztán egy teljesen hamis kép alapján döntse el a másik, hogy bejövök-e.
Aztán majd két hét járás után derül ki, hogy akivel összejöttem, igazából tök más, mint randin.
Én a sokkal spontánabb ismerkedés híve vagyok. Találkozzunk, beszélgessünk, ismerjük meg egymás valódi énjét, és ha az alapján bejövünk egymásnak, akkor lehet továbblépni.
"Találkozzunk, beszélgessünk, ismerjük meg egymás valódi énjét, és ha az alapján bejövünk egymásnak, akkor lehet továbblépni."
Ja, és ez egy étteremben mennyivel nehezebb, mint egy kényelmetlen padon? Erre rohadt kíváncsi lennék. És arra is, miért hazudna többet valaki két kanál leves, mint egy kanna occsó bor között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!