Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek mennyire zavarna ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek mennyire zavarna ez az ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

A férfi szimpatikus, de kiderül, hogy az egyik régebbi kapcsolatában belement abba, hogy az akkori párja évente egyszer gangbang-ben legyen, mert ez volt a nő titkos vágya.

Számára semleges, talán kicsit izgató volt, de csak bizonyos feltételekkel ment bele(csak szex és semmi más).

2021. jún. 16. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

A múltjáról nem akarok tudni, én se számolok be senkinek a sajátomról.

Viszotn ilyesmibe nem mennék bele.

2021. jún. 16. 11:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elég furának tartanám, ha ezt csak így elmesélné, főleg, hogy nem szokásom rákérdezni. Maga a dolog nem zavarna, elég laza a felfogásom szex terén, bár nekem nincsenek ilyen vágyaim.
2021. jún. 16. 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem érteném miért tartja fontosnak, hogy közölje. Ha van relevanciája a téma kapcsán, amiről beszélgetünk még esetleg el tudom képzelni ezt, de akkor is fura lenne. Azt érteném, ha ő vágyik erre, de, hogy a volt párja miket csinált más pasikkal, az nagyon nem rám tartozik.

Magával a ténnyel, hogy a volt nője az ő engedélyével idegenekkel szexelt, nem lenne bajom. Ha ő vágyna erre, az viszont gondot jelentene. De összességében így ez egy teljesen felesleges információ.

2021. jún. 16. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem szakasom a masik multjarol kerdezni. Igy elegge meglepne ha pont szexualis megjegyzessel traktalna.
2021. jún. 16. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez olyan hogy szívesen hallgatom a régi gyerekkori, gimis, egyetemi, munkahelyi, családi stb élményeit, én is szívesen beszélek a sajátomról.

De! Azért a régi szexuális dolgai nem érdekelnek, HA az engem a jelenben nem befolyásol. Mert ha tudnám hogy pl már korábban is voltak merevedési problémái (csak példa) és most is vannak és esetleg tudja hogy miert, persze, arról beszéljünk.

De a fentebb említett típus nem érdekel.

2021. jún. 16. 12:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Na jó, de utána még nem lesz műsor, hogy miért hallgatta el?
2021. jún. 16. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki rákérdez és aki tudtodra adja, hogy számára fontos hogy tudjon a párja minden múltbéli élményéről, annál valszeg menne a műsor ha elhallgatnád (bár ha elhallgatod akkor mégis honnan és kitől tudná meg?)

Aki nem kérdez rá, mert úgy van vele, hogy felesleges információ, annál nem lesz műsor abból, hogy nem mesélted el (bár a kérdés ismét fennáll, hogy kitől tudná meg, ha nem tőled).

Nem vagyunk egyformák, nem tudom mit nem értesz rajta.

2021. jún. 16. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudna meg ?

Meg alapbol mi kozunk ahhoz hogy milyen szexualis dolgai voltak a MULTban a masiknak?

Ha nem hat ki a jelenre akkor erdektelen.

2021. jún. 16. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel a múltja ennyite részletesen. A szexualitása csak annyira, ha tőlem is ezt várja el. A perverziókat jó tisztázni.

De az, hogy ő hány nővel, milyen pózban, egyszerre vagy külön külön, milyenre volt fazonírozva, vagy benne volt egy gruppenben... ez teljesen magánügy. És nem is érdekel.

2021. jún. 16. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedéskor?? Miért jön fel ilyen téma ismerkedéskor? Semmilyen exemről nem beszélnék egy szót sem. Max annyit, hogy volt? -igen... ennyi. Nem kell ezt még kifejteni az ismerkedés alatt.
2021. jún. 16. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!