Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, milyen tulajdonságokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy férfinak ahhoz hogy még ismerkedési fázisig se jusson veletek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 31. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Csak az exérol beszéljen. Ez teljesen elég is.
2021. máj. 31. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha nős és ha nem tetszik.
2021. máj. 31. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lerí róla az igénytelenség például.
2021. máj. 31. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Férfiatlan alkat, öltözködés, hang, mozgás.
2021. máj. 31. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

A legtöbb férfi nem jut el ismerkedési fázisig sem. Én nem vagyok híve a ditekt ismerkedésnek. Ha valaki a környezetembe vagy ismerős révén az utamba sodródik, akkor normálisan megismerkedünk, ahogy két idegen, én ezzel semmit nem kezdek az elején. Ha úgy alakul, hogy többet vagyunk együtt, vagy többet találkozunk, akkor megismerem felületesebben, ha van olyan vonása ami tetszik vagy felkelti a figyelmem, mondjuk életfilozófia, egy témával kapcsolatos nézete, hobbi stb. akkor már többet teszek az ügyért, hogy többet lehessünk együtt, jobban megismerjem. Ha ezen folyamat nincs kizáró tényező pl. foglalt vagy épp még nincs túl az előző kapcsolatán, esetleg pont olyan életszakaszban van amikor nem érdekli senki, nemsokára elköltözik stb. Akkor ezek után kezdeke el én érdeklődni felőle, kedveskedni neki finoman nyomulni. Ha vevő rá, és kialakul egy kölcsönös érdeklődés a másik felé akkor meg megy minden magától.

Én ezt a módszert szeretem, mert utálom a direkt randikat, a nyomulást, hogy nekem pár alkalomból kell leszűrnöm milyen a másik amikor dirket teszi a szépet. Sokkal jobban szeretek barátilag vagy semleges indítással ismerkedni, amikor meg tudom a másikat figyelni normális körülmények között. Nekem nem kell a marketing.

2021. máj. 31. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha félmeztelen pózolós fotóval próbálkozik + tetkó + látom rajta a "ki ha en nem" atilust
2021. máj. 31. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha rossz a helyesírása.

Személyesen pedig számomra nem vonzó külső (például nagy túlsúly, az enyémnél kisebb magasság, ízléstelen öltözködés, igénytelenség, tetoválások, stb.)

2021. máj. 31. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Az ötös egy bölcs nő.
2021. máj. 31. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:
5-ös, hát ez lenne a normális amúgy.
2021. máj. 31. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem van néhány olyan alap dolog, ami valamilyen okból nagyon fontos és nem engedek belőle. Dohányzás, tetoválás, óriás túlsúly (amin nem akar változtatni), vagy ha egyszerűen az arca nem vonzó számomra. És le lehet pontozni, de diplomás férfit keresek. Szerintem ez segít hogy hasonló legyen az értékrendünk és a prioritások.

Belső tulajdonság ami taszít, ha valaki önző, beképzelt és figyelmetlen. Például megbeszélnél egy találkozót, de csak azt nézi, neki mikor jó és elvárja, hogy alkalmazkodj kérdés nélkül.

Ami kiegészítő ok lehet az abszolút 'no' ktegóriába, az az ápolatlan arcszőrzet, ileltve a hosszú haj avgy szakáll, mert nekem az egyszeráen nem tetszik egy férfin.

A helyesírás nekem is nagyon fontos, ahogy fentebb is íta valaki. Nekem ez az általános műveltségi mérő. Meg egyszerűen annyira zavar a rossz helyesírás, hogy hosszútávon ne bírnám ki.

És egyrételmű elutasító ok, ha nem találjuk meg a közös hangot. Például egy beszélgetésben, ha gondolkozni kell, hogy miről beszéljünk és állandan tartalék kérdéseket feltenni, attól megőrülök. Szeretem, ha folyamata van és csak szimplán élvezetes.

2021. máj. 31. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!