Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzóna esélyek?
3 hete beszélgetek egy csajjal, (18 évesek vagyunk) és már volt 2 jól sikerült hosszú randink. Elég félénk vagyok, bár neki nem mutattam eddig ezt az arcom. Megcsókolni még nem mertem, de láttam a szemén hogy szeretné mert meg volt a pillanat. Ha sokáig húzom még az eslő csók kezdeményezéset, pl negyedik, ötödik randiig, akkor barátzónába fog tenni a lassúságom miatt, noha be jövök neki?
Lányok, szerintetek?

Mindegy hogy minek hívjuk. Az hogy 2 randin nem csókoltad meg, nem nagy dolog. Nincs is erre nagyon recept, mert ez elég egyéni.
De ha semmi romantikus lépést nem teszel, akkor igen, arra fog gondolni hogy úgy, romantikus (és szexuális) értelemben nem érdekel téged.

A jelenlegi barátom hozzád hasonló volt, végül a negyedik randin csókolt meg. Észrevettem rajta (egyértelműen jelezte pl beszédben, írásban) hogy bejövök neki csak fél megcsókolni. Kivártam, de nem biztos, hogy más lányok is kivárnának.
Szerintem csókold meg, ha nincs különösebb oka annak, hogy húzod. Vagy ha biztosra akarsz menni, előtte kérdezd meg (a barátom is megkérdezte és igazából nekem meglepően jólesett)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!