Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzónából kapcsolat?
Érdekesen írsz 3-as.
Képletről, meg kivonandó vonzalomról beszélsz, mintha azt csak úgy hozzá lehetne adni (vagy kivonni) egy kapcsolathoz. Mintha a vonzalom egy kézzel fogható, mérhető entitás lenne, vagy mint pl. ego, vagy a szenvedély, vagy az alázat, vagy az erény.
És ezek működéséért (vagy stagnálásáért) a kémia lenne felelős. Vagy inkább biológia?
Talán állatoknál még van is ez így, hisz nem véletlenül találták ki a búgató port..No de az se vonzalom fokozásra van, hanem a nemi vágy fokozására. Ám az még NEM a vonzalom, maga. De nem is a szeretet. Pláne nem szerelem. Bár... igaz, hogy sokan hiszik azt. Főként fiatalok. Jó ideig magam is azt hittem.
Kedves Kérdező!
Ez a sors iróniája, ha úgy tetszik. Hogy tele vagyunk ilyen és más paradoxonokkal. Amiről írtál is.
Megjegyzem ezt a KFT már régebben megénekelte az 'Elizabet' nótájában...
Hogy miként lehet átfordítani a dolgot? Sehogy. Vagy átfordul, hogy észre sem veszed, vagy nem. Bízzál intuícióidban. S ne is törd a fejed ezen.
Az ERŐ legyen Veled!
Mi nem érthető? Ezt én is kérdezhetném.
Jó... akkor definiáld, vagy csak írd körül, hogy szerinted MI a VONZALOM? Ami kivonható, vagy hozzáadható egy kapcsolathoz.
Például, ha a fiú meglát egy lányt mondjuk monokiniben billegni, s farkába áramlik sok vér, az a vonzalom jele?
Na és mi lenne az a kémia? Ami szükségeltetik. Ha már egyszer feldobtad a kérdezőnek válaszodban. Vagy szerinted ez olyan egyértelmű?
Kedves Kérdező!
Tudod, hozzáadod a vonzalmat, meg kell némi kémia is. Ha többet szeretnél, mint csak barátot.
Ezt írtad, kedves 3-as. Egészen jól követhető tanács. Remélem a Kérdező meg is fogadja.
Én meg csak annyit mondok... de ezt màr megírtam.
Az ERŐ legyen Veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!