Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátzónából kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátzónából kapcsolat?

Figyelt kérdés
Két randim volt valakivel, akivel - ezt nem mondtuk ki, de - szerintem mindketten barátzónába helyeztük egymást. Ugyanakkor mégiscsak van egy csomó közös témánk, és hasonlók, biztos, hogy ebből már nem lehet kapcsolat? Ha meg lehet, akkor ezt honnan tudhatom, vagy hogy lehet átfordítani a dolgot, (ha én is úgy érzem)?

2020. nov. 24. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint te mégsem friendzone-oltad, csak ő téged. Akkor lehet ebből kapcsolat, ha az ő érzelmei is megváltoznak, ezt meg nem lehet tudni. Találkozzatok még párszor, aztán majd alakul.
2020. nov. 24. 10:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Nálam sem volt az a tipikus hatalmas vonzalom, viszont ahol meg megvan, ott általában utána kiderül, hogy baromira nem illünk össze a másikkal. Itt meg pont fordítva van, van közös témánk és hasonlók, ezért is gondolom, hogy nem biztos, hogy nem fog előbb-utóbb kialakulni az a fajta vonzalom. Persze ez nem azt jelenti, hogy el kellene kapkodni a dolgot.
2020. nov. 24. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak ha van közös téma és szimpátia, de kivonod a képletből a vonzalmat, akkor marad a barátság. Ettől még mondom, kialakulhat ebből kapcsolat, de kémia akkor is kell hozzá.
2020. nov. 24. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Felejtős.
2020. nov. 24. 15:27
 5/7 Yoda m. ***** válasza:

Érdekesen írsz 3-as.

Képletről, meg kivonandó vonzalomról beszélsz, mintha azt csak úgy hozzá lehetne adni (vagy kivonni) egy kapcsolathoz. Mintha a vonzalom egy kézzel fogható, mérhető entitás lenne, vagy mint pl. ego, vagy a szenvedély, vagy az alázat, vagy az erény.

És ezek működéséért (vagy stagnálásáért) a kémia lenne felelős. Vagy inkább biológia?

Talán állatoknál még van is ez így, hisz nem véletlenül találták ki a búgató port..No de az se vonzalom fokozásra van, hanem a nemi vágy fokozására. Ám az még NEM a vonzalom, maga. De nem is a szeretet. Pláne nem szerelem. Bár... igaz, hogy sokan hiszik azt. Főként fiatalok. Jó ideig magam is azt hittem.

Kedves Kérdező!

Ez a sors iróniája, ha úgy tetszik. Hogy tele vagyunk ilyen és más paradoxonokkal. Amiről írtál is.

Megjegyzem ezt a KFT már régebben megénekelte az 'Elizabet' nótájában...

Hogy miként lehet átfordítani a dolgot? Sehogy. Vagy átfordul, hogy észre sem veszed, vagy nem. Bízzál intuícióidban. S ne is törd a fejed ezen.

Az ERŐ legyen Veled!

2020. nov. 25. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi nem volt érthető abban, amit írtam? Akivel jól kijövök és szimpatikus, az a barátom. Ha ezeken túl még vonzódom is hozzá, akkor gondolok rá egyáltalán potenciális partnerként. Én azt nem értem, hogy jön ide a búgató por :D
2020. nov. 25. 20:52
 7/7 Yoda m. ***** válasza:

Mi nem érthető? Ezt én is kérdezhetném.

Jó... akkor definiáld, vagy csak írd körül, hogy szerinted MI a VONZALOM? Ami kivonható, vagy hozzáadható egy kapcsolathoz.

Például, ha a fiú meglát egy lányt mondjuk monokiniben billegni, s farkába áramlik sok vér, az a vonzalom jele?

Na és mi lenne az a kémia? Ami szükségeltetik. Ha már egyszer feldobtad a kérdezőnek válaszodban. Vagy szerinted ez olyan egyértelmű?

Kedves Kérdező!

Tudod, hozzáadod a vonzalmat, meg kell némi kémia is. Ha többet szeretnél, mint csak barátot.

Ezt írtad, kedves 3-as. Egészen jól követhető tanács. Remélem a Kérdező meg is fogadja.

Én meg csak annyit mondok... de ezt màr megírtam.

Az ERŐ legyen Veletek!

2020. nov. 26. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!