Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tényleg létezik az u....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg létezik az u. n. 'barátzóna', ha mondjuk egy férfi nem lép időben?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha mondjuk a vonzalom megvan, bejön nektek a fiú, de mondjuk valamilyen okból kifolyólag eleinte (pl. egy helyen dolgoztok) nem 'úgy' közeledik hozzátok, akkor barátzónába rakjátok és utána már nem is akartok tőle semmit? Ha mondjuk később lépne, akkor már elutasítjátok, annak ellenére, hogy egyébként tetszik nektek és személyiségre is bejön? Ilyen komolyan létezik?

Vagy ez a 'legyünk csak barátok' duma valójában csak azoknak szól, akikhez eleve nem is vonzódtatok úgy sosem.

2018. dec. 19. 10:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
létezik ilyen
2018. dec. 19. 11:01
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Olyan volt már nálam nem egyszer, mikor valaki nagyon tetszett, nem lépett, haverok/barátok maradtunk, és egy idő után kihült a dolog. Aztán bepróbálkozott, de én már túl voltam rajta, semmi kedvem nem volt vele lenni. Túlléptem rajta. Hogy ha nagyon kitartó lett volna, újra el kezd e érdekelni, azt nem tudom, de ahhoz megint idő kellet volna.
2018. dec. 19. 11:04
 3/16 anonim ***** válasza:
15%

Ilyen nincs. A nőknél kétféle vonzalom van: az első, amit a férfiak 5-10%-a vált ki belőlük, a lángoló. Ebben az esetben soha nem helyezik "barátzónába" a férfit, sőt, sokszor ők nyomulnak.

A második eset az, amikor elsőre nem (igazán) jön be nekik a pasi, de külső körülmények miatt (közös munka, esetleg baráti társaság, vagy más közösség) sokszor találkoznak egymással, és a férfi személyisége miatt megkedvelik őt. Ha a férfi lép, akkor abból lehet is valami. Ha nem lép időben, ez a vonzalom eltűnhet, és utána valóban "barátzónának" tűnhet az elutasítás, de valójában akkor már nincs meg a vonzalom.

A "legyünk csak barátok" meg egy sima elutasítás.

2018. dec. 19. 11:08
 4/16 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen, hogy 'kétféle vonzalom'!

Csak vonzalom van.

2018. dec. 19. 11:11
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
Az intenzitása más.
2018. dec. 19. 11:13
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
Volt ilyen, hogy valaki bejott, nem lepett senki, aztan mar csak haverok vagyunk es nem is erdekel, de inkabb amiatt, mert jobban megismertem azota, es szemelyisegre egyaltalan nem jon be, nem tudnam elviselni magam mellett, de munkahelyi havernak azert jo.
2018. dec. 19. 11:20
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

A nőknél van egy olyan, hogy képesek kiszagolni a férfi immunrendszerét - és az a férfi tetszik meg nekik, akinek ez jelentősen eltér az övékétől.

Akinek hasonló, arra mondják azt, hogy "nincs meg a kémia".

ÉS AKKOR NEM IS LESZ MEG SOHA!

2018. dec. 19. 11:21
 8/16 anonim ***** válasza:
13%

Manapság 30 alatt már annyira az a jellemző, hogy az emberek ismeretlenül ismerik meg egymást (tehát nem baráti társaságon keresztül, nem ismerősi körből, nem iskolából, nem munkahelyről, hanem totál idegenként találkoznak valahol), hogy a nők az ilyen férfiak 95%-át, akiket ahogy mondtam baráti társaságból, munkahelyről, iskolából, ismerősi körből ismernek, egyből barátzónába teszik gondolkodás nélkül. Inkább arra van az agyuk beállva, hogy betoppan a herceg az életükbe váratlanul, ismeretlenül, de van tegyük fel 50 férfi az ismerősi körükben, sok akiket látnak hetente vagy akár minden nap, de onnan 48-cal el sem tudnak képzelni semmit.

A férfiak többsége szívesen ismerkedne a nőkkel a baráti társaságukból, ismerősi körükből, munkahelyről, iskolából, de rájuk tojnak a nők.

2018. dec. 19. 11:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen, létezik
2018. dec. 19. 11:32
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

. válaszoló vagyok.

Annyit főznék hozzá az utánam hozzászóló írásához, hogy valóban van olyan, mikor elsőre nem vonz az illető, majd szép lassan kialakul a vonzalom, (amit 2. lehetőségnél vázoltál)azonban, nálam minden esetben ilyenből lettek a nagy szerelmeim).És tulajdon képpen az első esetben felvázolt eset lett a vége: ahogy te fogalmaztál, a „lángoló”. Olyan, hogy ez elsőre megvan, nálam még sosem volt, nekem idő kell hozzá. Nagyon sokáig tartott minden ilyen szerelmem, még viszonzatlanul is. Nagyon nehéz volt érzelmileg elengednem őket. Az egyik évekkel később bepróbálkozott, randizni hívott, én meg azt éreztem, szeretem őt, de ez már más, már tovább léptem.

Szóval érzelmi intenzitásban nincs különbség a kettő között, a második esetben mélyebbek az érzések, mert a másik lénye fog meg, nem a felszínes duma, vagy a külső. De avan az a pont, mikor tovább kell lépni, és érzelmileg elengedni a másikat.

2018. dec. 19. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!