Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tényleg létezik az u....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg létezik az u. n. 'barátzóna', ha mondjuk egy férfi nem lép időben?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha mondjuk a vonzalom megvan, bejön nektek a fiú, de mondjuk valamilyen okból kifolyólag eleinte (pl. egy helyen dolgoztok) nem 'úgy' közeledik hozzátok, akkor barátzónába rakjátok és utána már nem is akartok tőle semmit? Ha mondjuk később lépne, akkor már elutasítjátok, annak ellenére, hogy egyébként tetszik nektek és személyiségre is bejön? Ilyen komolyan létezik?

Vagy ez a 'legyünk csak barátok' duma valójában csak azoknak szól, akikhez eleve nem is vonzódtatok úgy sosem.

2018. dec. 19. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez nem tud elmúlni, ha felkeltette a vonzalmamat a srác.. (van, hogy magától is megvan a vonzalom, de valóban van olyan, hogy elsőre nem volt szimpi, aztán pedálozott, és elkezdett bejönni nekem) és aztán ha nem lép, akkor bennem a következők játszódhatnak le:

- ha nem lép, de folyton találkozunk, és nem jön más férfi sem a képbe, akkor nem szűnik meg a vonzalmam.

- ha nem lép, de közben bejön más a képbe, akkor hiába találkozom vele is sokszor, pl. munka miatt) megszűnhet a vonzalmam, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy elvesztem az érdeklődésem irányába

- ha nem lép, és közben sokáig nem találkozunk, akkor elvesztem az érdeklődésem irányába akkor is, ha közben nem jött más pasi

szóval összefoglalva, igen, van, hogy elvész a vonzalom, ha sokáig tököl a pasi.

Mert ugye a körülmények meg változhatnak közben, hatnak mindkettőnkre közben dolgok..

2018. dec. 19. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:
De jól ellent mondtam saját magamnak a végére.. oh. sorry. Most, hogy így végig gondoltam, és levezettem, a vége az igaz. El tud múlni a vonzalom, több esetben is. Nem igaz az, amivel kezdtem a hozzászólást. Második oldal első h.sz.-a az enyém.
2018. dec. 19. 11:48
 13/16 anonim ***** válasza:
van ilyen
2018. dec. 19. 11:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálam a legyünk csak barátok duma 99%ban olyannak szól aki egy percig sem tetszett.

Volt egy férfi aki megtetszett, flörtöltünk kicsit de nem lett belőle semmi. Tettem kétlépést hátra, pár hétig hanyagoltam, azóta a kapcsolatunk simán haveri, nem akarok tőle semmit. Ha bepróbálkozna akkor sem.

A visszautasítás még ha nem is nyílt nálam megváltoztatja a dolgokat. Később megbeszéltük a dolgokat és a viselkedésének okát.

2018. dec. 19. 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen:D nálam biztos

Mert kiábrándító mikor egy férfi ennyire nem tudja mit akar

2018. dec. 19. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Barátzóna nem attól van, hogy nem lép időben a pasi. Van, aki eleve barátzónás, első pillanattól.
2018. dec. 21. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!