Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mar túl erős nyomulás lenne?
Tetszik egy pasi, úgy érzem kölcsönös a szimpátia, keresi a társaságom, figyelmes és előzékeny velem, 2x összefutottunk véletlenül és 2 órás beszélgetések lettek belőle spontán, szóval úgy érzem van szikra, de egyrészt szerintem nem adtam elég biztos visszajelzést neki a közeledésére (mert nagyon zavarban voltam), másrészt talán ő sem akar túlnyomulni, nem hívott még el randizni...
Szeretnék visszajelzést adni neki, így arra gondoltam ha legközelebb összefutunk és beszélgetünk (és ha olyan lesz a helyzet), megkérdezem, hogy egyedülálló-e. Tudom, hogy az, de maga a kérdés gondolom elég egyértelmű kifejezése annak, hogy potenciális partnert látok benne és amúgy meg nem beszéltünk ilyen jellegű magánéleti dolgokról (sok másról igen).
A másik amire gondoltam, hogy (szintén ha olyan a helyzet) egyszerűen megmondom, hogy szívesen megismerném. Ez egy olyan kijelentés amire vagy pozitívan, vagy negatívan reagál, de rövidre lehetne zárni és ha értelmesen kezeljük a helyzetet, talán nem is olyan kínos utána (ha ő valamiért elutasítana).
A harmadik ami eszembe jutott, hogy kicsit incselkedve megkérdezem, hogy nem gondolt még rá, hogy randira hívjon? Habár ezt gondolom a leginkább kockázatosnak és reakciójától függően kínosan is elsülhet.
Szerintetek akár ezek közül, akár másképp, hogy tudássam vele, hogy nyitott vagyok felé, úgy, hogy megmaradjak női mivoltomban és ne én szedjem fel őt, ne vegyem át az irányítást?
28N

Oka van, hogy miért nem rohant le, csak nyilván nem írtam le minden apró részletet.
Na de mindegy is, köszi a válaszokat.

Egyrészt az, hogy azt hitte van párom, mert többször látott egy férfival. A második beszélgetésünk végén mondtam neki, hogy "meg kell szereltetnem a csapot, és jaj de nehéz a szingli nők élete". Akkor azonnal fel is ajánlotta a segítségét és másnap jött megcsinálni, de sietni kellett dolgozni. Illetve amióta tudja, hogy egyedülálló vagyok, azóta sokkal inkább flörtölget, szemezni próbál, bókol, közelebb jön, hozzám ér. Előtte távolságtartóbb volt és óvatosabb.
Másrészt, van egy közös pont az életünkben, ami által megismertük egymást és amiatt nem volna túl bölcs dolog beleugrani ismeretlenül egy randiba, mert ha rosszul sül el, utána kínos lehet, hogy utána is találkozunk azon a helyen. De ha meg jól alakul, akkor sikersztori... mindenesetre emiatt én is inkább előbb megismerni szeretném kicsit, s csak aztán randizni.

Azt hiszem itt mindegy mit írok, mindenképp lesz néhány negatív aki megmondja, hogy nem érdeklem a pasit mert már lépett volna, meg már sok alkalma lett volna (számszerűen 2) stb. :)))
Btw. az imént hívott fel, hogy ma ráérek-e egy vacsira, mivel mára van programom ezért hétvégén találkozunk. Mondtam neki, hogy egyébként már azt hittem sosem kérdezi meg, erre azt mondta nem volt biztos benne, hogy szeretném de gondolta kockáztat, most vagy soha.
Tuuuuudom tudom, most az jön, hogy csak dugni akar mert már rég lépett volna ha komolyan érdekelném és amúgy is minden pasi csak arra játszik, blabla... sajnálom, hogy feltettem ide a kérdést. :)

Természetesen, majd megírom ha megd@gott és kidobott:DD
Amúgy végül együtt töltöttük ezt az éjszakát, késő estétől reggelig beszélgettünk és elmesélte, hogy volt egy nagyon problémás kapcsolata, ami óta nehezebben nyit, óvatosabb lett és alapvetően is zárkózott személyiség. Sok mást is megosztott magáról, minőségében sikerült előrébb lépnünk és ezáltal megértettem, hogy mik vannak benne. :)

Nem csoda, hogy ilyen válaszokat kaptál. Lényegesebb infókat is csak utólag írál meg.
Mindegy is, fura az egész, mintha csak arra ment volna ki, hogy az ilyen kommenteknek be legyen szólva. A kérdésben való óvatoskodás miatt kaptál olyanokat (és nem, nem negatív volt, csak próbáltak óvni, jó reggelt); meg állítólag senki nem mer lépni, aztán hirtelen seperc alatt együtt éjszakázás. Akkor mire kellett ez? :D
A pasi állítólagos dumájára meg: haha. Mekkora közhely.
19, ez már csak szőrszálhasogatás és rosszindulat szerintem.
Nem írtam, hogy abszolút nem közeledik és soha nem is fog. 2x töltöttünk együtt több időt, egyszer kevesebbet és azidő alatt nem hívott randira (hiszen azt hitte van párom). Ez nem jelenti, hogy finoman ne közeledett volna, hogy ne fejezte volna ki a szimpátiáját, az érdeklődését. De természetesen lehet szidni meg pálcát törni ismeretlenül. Név és arc nélkül kommenthuszárkodni nem nagy teljesítmény, a zsigeri rosszindulat viszont szomorú. A legtöbb topicban sajnos klasszikus jelenség, hogy emberek itt élik ki a nyomorukat 1-1 kérdés alatt. Nagy karrier, további sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!