Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi több mint 1 órát késik és a barátait is hozza randira az mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Online elég jól elbeszélgettünk és azt hittem minden jó lesz a randin is.. erre késett több mint egy órát pedig én utaztam több mint 40 kmert ..
azt hittem jobban megismerjük egymást, de nem nagyon éreztem hogy foglalkozna velem így hogy a barátai is ott voltak...
Szerintetek direkt csinálta hogy lekoptasson?
25/L
2021. jún. 14. 05:39
11/17 anonim 

válasza:

és voltál olyan hülye, hogy vártál rá 1 órát?
5 perc késés.. max és ott se volnék.
12/17 anonim 

válasza:

Úristen ez nagyon gáz!
Velem is csinált hasonlót egy srác, eljött házhoz a haverjaival hívatlanul, szerintem nem is kell mondanom, hogy nem lett folytatás.
13/17 anonim 

válasza:

10 perc után eleve le kellett volna lépned.
15/17 anonim 

válasza:

Ez gáz.En is késtem 15 percet mert késett a busz..de írtam neki üzenetet hogy a busz miatt kések.
16/17 anonim 

válasza:

Gondolta, ha neki nem jössz be, majd valamelyik barátjának bejössz.
17/17 Senior Séf 

válasza:

Ha késik, megbízhatatlan, ha a haverjait is hozza, akkor ráadásul töketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!