Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagy szivességet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy szivességet kérek a barátaimtól?

Figyelt kérdés
Volt egy srác az edzőteremben, aki régóta tetszett és nézegettük is egymást. Lehet, hogy van párja, ezt nem tudom. Amikor elhatározásra jutottam, hogy kellene közérthetőbb jeleket is adnom Neki, nah onnantól pont nem járt le. Most én nem járok. A barátaim a teremből szóltak, ha látják szólnak neki vagy kiderítik a nevét, hogy megkeressem. Erre megy a visszakozás. Bár szóltak, hogy most is lenn van, de tovább nem mentek. Pedig ismernek csomó edzőt meg ott a recepció. Én nem tudom, hogy olyan nehéz lenne ezt kideríteni, ha tudják, hogy egész nyáron nem megyek? Most olyan nagy szivesseget kérek? Aki segítene, az sem megy a nyáron. De pl. Őszerinte sincs ebben semmi rossz, így, hogy nem tudom máshogy ezt most megoldani.

2020. jún. 3. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyot. Oké, hogy a barátaid, de nem nyomozók. Fogadj magánnyomozót, ha nem tudtad kideríteni. Illetve, miért ne mehetnél te is személyesen és akkor nem kellene postásokat alkalmazni?
2020. jún. 3. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekik ehhez semmi közük. Nem akarják, hogy kiderüljön, hogy kérdezősködtek utána, hiszen neked tetszik, nem nekik.
2020. jún. 3. 21:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert én nem járok le abba a terembe március óta azért. Amikor meg odamentem volna, a srác eltűnt hónapokra. Én azt nem értem, hogy akkor minek ígértek ilyet még, ha utána meg be húzzák fülük - farkuk. Ők ajánlották fel... És nekem ez nem tetszik, hogy amikor cselekedni kell, akkor már betojnak, viszont előtte még verték a mellüket. Én soha nem ígérek olyat, amit tudom nem tartok meg
2020. jún. 3. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:

*behúzzák

*meg

2020. jún. 3. 22:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig tök igazam van. Ne ígérd meg, ha nem gondolod komolyan. Ennyire egyszerű. Lehetett volna mást is mondani, de ők azt mondták, ha látják kiderítik vagy beszélnek vele. Nekem ez nem tetszik leginkább, mert ebből is látszik, mennyire "szavahihető" emberek... Aki ígérget és nem tartja be vagy cserben hagy, az nem barát. Ezek nagyobb gondban se segítenének. Ennyire legalább jó volt ez a történet.
2020. jún. 3. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem volt olyan élethelyzet, hogy ezt megtegyék.

Kínosnak érzik, hogy most odamenjenek kérdezősködni,

hogy azt mondja: van egy barátnőnk, akinek tetszel, mi a neved, hányas a cipőméreted, szereted-e a lekváros palacsintát...

Amúgy én nem is vállaltam volna fel a helyükben.

Lehet, ohgy csak rád hagyták, hogy jó, majd megkérdezzük.

Állj őrt, aztán, ha meglátod, akkor kezdeményezz vele beszélgetést te, magad.

Te vagy a hibás, ne őket hibáztasd.

Te hoztad a barátaidat kellemetlen helyzetbe.

Felnőtt ember intézze a kapcsolati ügyeit egyedül,

közvetítő nélkül.

Fel sem fogod, hogy mekkora marhaságot vársz el a barátaidtól.

2020. jún. 4. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!