Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat zavarja ha a kiszemelt nőnek csak férfi barátai vannak?
Én vagyok az említett nő, és csak férfi barátaim vannak (7 ember). Szoktunk együtt "bulizni" (eszünk, iszunk), vagy elmegyünk vhova, filozofálni az életről, egymásnak elmondjuk a párkapcsolati gondjainkat stb. Ilyen összejöveteleinken csak én szoktam egyedül lenni nő. Testi kapcsolat senkivel sincs, nem is volt és nem is lesz.
Kérdésem ha ismerkedek egy férfival, akkor őt ez mennyire zavarja, ha mondjuk nem tudja mi történik egy ilyen "bulink" alatt?
Titeket zavarna?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
27/N
Gondolkodtál már azon, hogy miért csak fiú barátaid vannak?
Én is ilyen vagyok, régen azt hittem, azért, mert jobb vagyok a hülye p*csáknál. :D Engem nem érdekelnek a sminkek, shoppingolás, műszempilla, trécsi, blabla. Valami eszméletlen sokat képzeltem magamról. Utólag kiderült, hogy inkább keveset.
Szóval beszélgettem pszichológussal, és úgy tűnt, nem tudok mit kezdeni a nőiességemmel, másoké meg zavar, mert a saját nyomoromre emlékeztet. A másik, hogy anyámmal 16 éve nem beszélek, szörnyen traumatizált a viszonyunk, és ezt a kapcsolatot játszom újra a lányokkal. A fiúkhoz azért vonzódom (barátilag is), mert érzelmileg elérhetetlenebbek (nem az összes természetesen, de én az ilyeneket tartom érdekesnek), mint a nők. Rettenetes volt ezeket felfedezni.
Sajnos nem tudtam rajta változtatni, lányokkal tartósan max. ismerősi viszonyban tudok lenni, de mélyebb dolgokról beszélni nem megy...
Szóval, nálad mizu?
Köszönöm a válaszokat.
5- ös én nőies nő vagyok, tudok mit kezdeni magammal, nőnek érzem magam maximálisan. A pasikkal azért barátkozom, mert náluk nincs kétszínűség, a hátam mögött nem beszélnek ki, nem az a lényeg hogy ki milyen drága ékszert kapott, vagy mit vett stb. A pasik megmondják kereken a frankót és nekem ez kell.
5 Én a magam esetében tudom a választ.
Műszaki szakközép, informatikai pálya, hobbinak küzdősport és a munkahelyemen is csak a projektmenedzserünk nő.
Lehet, hogy azon kellene gondolkodni, miért kell gondolkodnia annak, akinek bizonyos nemű barátból több van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!