Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiakat zavarja ha a kiszeme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat zavarja ha a kiszemelt nőnek csak férfi barátai vannak?

Figyelt kérdés

Én vagyok az említett nő, és csak férfi barátaim vannak (7 ember). Szoktunk együtt "bulizni" (eszünk, iszunk), vagy elmegyünk vhova, filozofálni az életről, egymásnak elmondjuk a párkapcsolati gondjainkat stb. Ilyen összejöveteleinken csak én szoktam egyedül lenni nő. Testi kapcsolat senkivel sincs, nem is volt és nem is lesz.

Kérdésem ha ismerkedek egy férfival, akkor őt ez mennyire zavarja, ha mondjuk nem tudja mi történik egy ilyen "bulink" alatt?

Titeket zavarna?

Köszönöm az értelmes válaszokat.

27/N

2021. márc. 7. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszek a férfi női barátságban.. szóval zavarna. Ha piálós bulikba megy, akkor meg főleg nem tetszene.
2021. márc. 7. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Páromat eddig nem zavarta. Az elején voltak kételyei, de mikor látta, hogy hogyan kezelem ezeket a barátságokat, fel sem merült benne ilyesmi. Mondjuk én nem maradok barát olyannal, aki valaha rám nyomult vagy akivel valaha együtt voltunk. Az már nem barátság. Sok barátom van viszont, akit gyerekkorom óta ismerek, másokat egyetemen ismertem meg, sokan közülük foglaltak ugyanúgy. A párom azonnal be akartam vonni szinte a baráti körömbe, nyíltan kezelem a dolgaimat és viszonylag ritkán találkozunk a srácokkal külön, mert általában hívják a párom is, ritka az olyan eset, mikor a párom nem ér rá épp vagy a saját barátaival lóg épp vagy valamelyik barátom kettesben akar lelkizni valamin és akkor azért nem. Néhányukkal jobb a kapcsolatuk, mint nekem velük. :D Engem sem zavarnak a párom lány barátai, mert helyén vannak kezelve. Volt olyan exem, akinél zavart ez, mert vagy az exével maradtak barátok vagy barátság címszó alatt szivecskéket irkáltak egymásnak meg becézgették egymást, mint akik ikrekként nőttek fel (aztán közben alig 4 éve ismerte a csajt). Mellé a csaj általában engem igyekezett nem bevonni a társaságba, ha találkoztunk is hárman, mindig olyan belsős téma ment, amihez nem tudok hozzászólni, nosztalgiázás félszavakban, belső poénok magyarázat nélkül. Ott azért nekem is elegem volt bőven.
2021. márc. 7. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 7 férfi? Biztos vagyok benne, hogy legalább a felük, hogyha csak őrajta múlna a dolog, akkor minimum megdugna téged.
2021. márc. 7. 11:44
 4/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ha tetszőleges illetőt nem zavarja, hogy nekem meg sok női haverom van... :D
2021. márc. 7. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Gondolkodtál már azon, hogy miért csak fiú barátaid vannak?

Én is ilyen vagyok, régen azt hittem, azért, mert jobb vagyok a hülye p*csáknál. :D Engem nem érdekelnek a sminkek, shoppingolás, műszempilla, trécsi, blabla. Valami eszméletlen sokat képzeltem magamról. Utólag kiderült, hogy inkább keveset.

Szóval beszélgettem pszichológussal, és úgy tűnt, nem tudok mit kezdeni a nőiességemmel, másoké meg zavar, mert a saját nyomoromre emlékeztet. A másik, hogy anyámmal 16 éve nem beszélek, szörnyen traumatizált a viszonyunk, és ezt a kapcsolatot játszom újra a lányokkal. A fiúkhoz azért vonzódom (barátilag is), mert érzelmileg elérhetetlenebbek (nem az összes természetesen, de én az ilyeneket tartom érdekesnek), mint a nők. Rettenetes volt ezeket felfedezni.

Sajnos nem tudtam rajta változtatni, lányokkal tartósan max. ismerősi viszonyban tudok lenni, de mélyebb dolgokról beszélni nem megy...

Szóval, nálad mizu?

2021. márc. 7. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsi, a kérdésedre nem válaszoltam. Igen, zavarja, de kezelhető.
2021. márc. 7. 14:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

5- ös én nőies nő vagyok, tudok mit kezdeni magammal, nőnek érzem magam maximálisan. A pasikkal azért barátkozom, mert náluk nincs kétszínűség, a hátam mögött nem beszélnek ki, nem az a lényeg hogy ki milyen drága ékszert kapott, vagy mit vett stb. A pasik megmondják kereken a frankót és nekem ez kell.

2021. márc. 7. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
7. Ez 99%-ban igaz, kivéve arra a részre, hogy azt a hátad mögött beszélik ki, hogy rojtosra kúrnák a puncidat.
2021. márc. 7. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:

5 Én a magam esetében tudom a választ.

Műszaki szakközép, informatikai pálya, hobbinak küzdősport és a munkahelyemen is csak a projektmenedzserünk nő.

Lehet, hogy azon kellene gondolkodni, miért kell gondolkodnia annak, akinek bizonyos nemű barátból több van...

2021. márc. 8. 10:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!