Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel lehetne a libidómat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehetne a libidómat csökkenteni ha már a fogamzásgátló se segít?

Figyelt kérdés
Már három hónapja szedem, de még mindig intenzíven kívánom a szexet, főleg este, és így nyáron még jobban. Antidepresszáns szedése esetleg?

2021. jún. 12. 20:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
maszturbálni szoktam néha, de férfival kb egy olyan 8 hónapja nem voltam. h lennék, akkor elmúlna az érzés vagy csak mégjobban kívánnám?
2021. jún. 12. 20:56
 12/26 anonim ***** válasza:
Önkielégítés,egy jó vibrátor.Egyiket sem kell a gyerek mellett csinálni, használni és célnak megfelelő 😂
2021. jún. 12. 20:58
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
Én segítek. Erős vagyok, férfias, és szexi.
2021. jún. 12. 21:10
 14/26 anonim ***** válasza:

Plusz egy szavazat a vibrátorra :)

Egy léghullámos kicsikénél nincs jobb.

És nem kötelező este használni, vagy a hálószobában. Gondolom fürdő csak van?

2021. jún. 12. 21:29
 15/26 A kérdező kommentje:
Van vibrim. De mint mondtam en inkabb eltuntetnem a vagyat teljesen egy mas lelkiallapotot szetetnek. Csak a hormonokat le kene allitani
2021. jún. 12. 21:33
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ugyanúgy kívánnád. Fogamzásgátlónak meg kezdd el olvasni a mellékhatásait. Szörnyűek! Ne szedj! Nem is értem, hogy ezt hogyan, mire írta fel neked a nőgyógyász??

Antidepresszánsok mégrosszabbak. Nem is értem hogyan jut eszedbe ilyen!! NEM! Megtiltom! Ne szedj semmit! Még valódi betegeknek sem ajánlott, csak a legvégső esetben.

2021. jún. 12. 21:34
 17/26 anonim ***** válasza:

Heti párszor egy órát csak tudnál magadra is szánni?

Ennyi jár neked is,sokkal jobban éreznéd tőle magadat,stressz oldásban is segít.

Az sem jó ha el mennek az évek-hónapok melletted és egy kicsit sem élvezed az életet,utána ezeket a dolgokat bánni fogod szerintem.

Mondanám hogy én benne vagyok de az gondol neked nem tetszene,de nem ismerlek ezért lehet hogy tetszene.

23F

2021. jún. 12. 21:35
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem levitte a libidómat, amikor belementem csak szexbe. Hamar rájöttem, hogy ilyen szexben akkor is lehet részem, ha egy banánt dugok fel, abban is van annyi érzelem és az iránt is érzek annyit, mint a szexpartnerem iránt. Nem túl libidónövelő ráébredni, hogy a fiatalabbaknak csak átmenetre kell az ember, amíg meg nem találják a nagy Ő-t, az idősebbeknek meg már fel se áll...Köszönöm szépen, nekem ennyi elég is volt a szexből. A libidóm 1 évig volt az egekben, nekem attól nőtt meg, hogy szerelmes lettem, de az illetővel nem fekhettem le. Kb. a falat kapartam kínomban, azért mentem bele szexbe olyanokkal, akik semmit se jelentettek nekem. Elég kiábrándító volt az egész, arra bevált, hogy már semmi se tud felizgatni. Kb. 1,5 év után megértettem, hogy én már az életben nem fogok olyat találni, akihez vonzódok kölcsönösen, azóta a szex már nem érdekel annyira.
2021. jún. 12. 22:00
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
Velem lehet csökkenteni,ingyenes vagyok.
2021. jún. 12. 22:03
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a hormonrendszert nem szabad piszkálni. Örülj, hogy egészséges vagy.
2021. jún. 12. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!