Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne a libidómat csökkenteni ha már a fogamzásgátló se segít?
Figyelt kérdés
Már három hónapja szedem, de még mindig intenzíven kívánom a szexet, főleg este, és így nyáron még jobban. Antidepresszáns szedése esetleg?2021. jún. 12. 20:42
1/26 anonim 

válasza:

Ööö, miért is kell csökkenteni a libidódat...? Nem találom a kérdséed alatti leírásban.
2/26 A kérdező kommentje:
mert most nem tudok randizni.
2021. jún. 12. 20:45
3/26 A kérdező kommentje:
és munkára kell koncentrálnom
2021. jún. 12. 20:45
4/26 anonim 

válasza:

Szerintem nincs ilyen szer
A fogamzasgatlo nalam sem csokkentette a libidom :)
5/26 anonim 

válasza:

Nem tudom, nőknél hogy működik, de én is kívánom minden nap, és ha nem verem ki, napról napra erősödik. Amikor előjön a vágy, akkor lefoglalom a figyelmem, futok, edzek, dolgozni kezdek. Neked ez nem működik?
6/26 A kérdező kommentje:
olyankor alig bírok a munkára koncetnrálni, állandóan csak fantáziaképek jelennek meg előttem
2021. jún. 12. 20:48
7/26 anonim 

válasza:

A két dolgos kezed erre (is) való!
8/26 A kérdező kommentje:
de most nem egy alkalomról van szó, hosszabb távon kell megvonnom magamtól a szexet, mert fel kell építenem az életemet egy válás után és ebbe nem fér bele senki jelenleg. Szexpartner se, a gyerekemmel alszok minden este, szóval este nagyon rossz.
2021. jún. 12. 20:51
10/26 anonim 

válasza:

Az antidepresszánstól csak még jobban fogod élvezni a dolgot, szóval nem ajánlanám - tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!