Ha fogamzás gátló tabletta mellett az ovuláció napja körül nem mennék el a barátnőmben az csökkentené a teherbeesés valószínűségét?
Tudom, hogy elhanyagolható a terhesség esélye a tablettával,de én csökkenteném még jobban a kockázatot.
Ösztrogénes progeszteronosat szed szal nincs is ovuláció elvileg de ha mégis lenne egy-kettő akkor az ugyanúgy VALÓSZÍNŰLEG a ciklus 14. napja körül történne?
A hirtelen fellépő parámon túl is kíváncsi vagyok erre.
Azt ugye tudod,hogy orgazmustól is lehet spontán peteérés? :D
Úgyhogy akkor ezentúl úgy dugd szegény lányt,hogy orgazmusa se legyen,nehogy növeld az esélyeket.
Nem, ha nem hatna a tabletta, csöppet sem biztos, hogy a 14. nap környékén lenne ovu.
Olvasd el a tájékoztatót!
Különösen azt a részt, hogy melyik héten mivel jár, ha kimarad egy tabletta.
Rögtön rájössz, hogy nem a levél második hete a legrizikósabb, hanem mindig az első és az utolsó. Ha ott hibázik, akkor lehet baba.
Azaz ott vigyázhatsz pluszban, ha akarsz.
Igazad van, gáz. Azért itt kérdeztem :)
Annyira nem zavar csak belegondoltam hogy egy baba kb tönkretenné most a viszonylag kellemes életemet. Majd jó sokára akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!