Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem furcsa, hogy a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa, hogy a férfi (nehéz) cuccait a nő cipeli utazós randijuk során?

Figyelt kérdés

Én csak kérdezem, nem akarok senkit sem megbántani. Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok a férfiról.

Kb 2 hetes közös utazást szerveztek régebben. Interneten ismerkedtek meg, szóval életükben először találkoztak abban az időben. Mivel a férfi fontosnak találta, hogy a hátitáskájában hordja a dolgait, (paranoid fajta, nehogy ellopják a hoteljukban) ami pár perc után már erősen nyomja mindkét vállaid, (laptop, ennek zsinorjai, fényképezőgép, 2 literes víz stb) ezért a legtöbb esetben a lánynak passzolta át. Nem mindennap kellett táskát vinni az útra, de azért párszor előfordult. Az utazás ilyen kirándulós fajta volt, tehát sokat kellett mozogniuk.

Volt, amikor nem voltak nehéz dolgok benne, de akkor is szó nélkül átadta a lánynak. Olyan is megtörtént, hogy este hideg volt és visszakérte a lánytól a dzsekijét, mert szerinte ő jobban fog fázni. Egyszer pedig szó nélkül otthagyta a lányt egy állatkertben, mert a lány azt vette észre, hogy a férfi más lánnyal flörtölt többszörösen. Utolsó nap pedig valószínűleg szándékosan összeveszett a lánnyal (ez sem első alkalomra). Privátban leírhatom azoknak, akik kérik, hogy mi volt a vita oka, ide nem, mert nagyon kellemetlen azt a dolgot kiírni ide nyilvánosan.

Nincsenek már együtt, ha valakit ez érdekel.

2021. jún. 12. 01:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Voltam hasonló helyzetben, ami még ennél is hülyébben nézett ki. De azt senki sem láthatta, hogy van egy sérülésem, amivel tudok túrázni, de cipelni már nem.
2021. jún. 12. 02:10
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Es te dront reptettel folottuk?

A cipelest azt meg lehet magyarazni. A ferjemnek mikor kiujult a serve, megtiltottam, hogy emelgessen. Husz kilos zsakokat is en kapok fel, mert az nekem lofasz.

2021. jún. 12. 02:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Es te dront reptettel folottuk?"

Ha jól sejtem, inkább a csomagokat vitte.

2021. jún. 12. 03:35
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Legalább az ágyban jó volt?
2021. jún. 12. 04:29
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
De, furcsa.
2021. jún. 12. 04:36
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Én biztos hogy nem cipeltem volna a cuccait, nem vagyok a londínere.
2021. jún. 12. 05:53
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Én is ismerek olyat, akinek a csaja 40 kilós hátizsákot cipelt.
2021. jún. 12. 06:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez már onnantól furcsa, hogy két vadidegen két hetes közös nyaralásra megy.

A férfi meg szerintem csak direkt szivatta a csajt, hogy ő mondja ki, hogy ez ennyi volt, hazamegy.

2021. jún. 12. 06:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, ebben a történetben talán még ez a legkevésbé furcsa.
2021. jún. 12. 07:55
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

9 éve vagyok a férjemmel....rossz a háta. Nagyon sokat fáj a dereka! Programozó, (gondolom a sok ülés) 12-14 orakat ül gép előtt, hogy nekünk jobb legyen!

Soha NEM engedem, hogy cipeljen bármi nehezt! Mert tudom, hogy milyen fajdalmai vannak! Az én hátam jó!

2021. jún. 12. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!