Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Furcsa bakancsban randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa bakancsban randizni menni? 22L

Figyelt kérdés

Pár hete elszakadt a bokacsizmám, de mivel jött ez a tavaszi idő, meg eleve nem nagyon kell mennem sehova (home office + távoktatás), ezért úgy voltam vele, majd a következő télen veszek új csizmát.

Viszont most váratlanul le lett szervezve egy randim és csak bakancsot tudnék felvenni. Nem gagyi, azt is idén télen vettem (Landrover, nem is a leggagyibb), de mégis azt érzem, ez abszolút nem randihoz illik. Sétálunk majd a Duna parton amúgy. A másik opció pedig a Nike futócipőm lenne, de az rikító neon színű, az picit erős lenne megint. :D A többi zárt cipőmben pedig fázna a lábam, mert inkább ilyen tavasziasak.

Szóval a bakancs... :D van még pár órám randiig, vegyek csizmát vagy jó a bakancs?

2021. márc. 23. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó a bakancs. Fel sem fog tűnni a randi partnerednek.
2021. márc. 23. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Nekem bejönnek a fura dolgok (habár csak egy szintig, a pánktaréj pl. már gáz), szóval szerintem csak akkor lesz ebből baj, ha valami divatmajom vagy bigott randipartnert fogsz ki.
2021. márc. 23. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Ő tudtommal munkából jön, irodából, valószínűleg emiatt ő elegánsban lesz :D
2021. márc. 23. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

Most elég nagy divat a bakancs, harisnyával, szoknyával, vagy leggingssel kifejezetten stílusos.

Nem hiszem hogy furcsa lenne, mivel minden 2. lány azt hord jelenleg.

2021. márc. 23. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha mezítláb van alatta a nő, akkor nem.
2021. márc. 23. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!